Mit szólnátok hozzá lányok, zavarna-e Titeket, ha pl sportolás után? Többi lent.
Figyelt kérdés
Ha pl sportolás után vagy előtte odamenne hozzátok egy srác,pasi és elkezdene ismerkedni Veletek.
Nagyon szèpek vagytok,mikor látlak sportolni Titeket és úgy odamennèk hozzátok, de egyrészt tartok,hogy elküldötök :$
Másrészt fèlènk vagyok,de hódítani akarok :P :$
Egy huszonèves srác
2014. márc. 29. 22:03
1/7 anonim válasza:
Te egy lány vagy :P :$ "félénk vagyok,de hódítani akarok" Vicc... Nyálgép
2/7 anonim válasza:
Velem volt ilyen, hogy odajött a srác, hogy hány óra van, meg mióta járok ide, de látta rajtam, hogy baromira nem érdekel :D Szóval feladta :D
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm igen kedves válaszod!;)
Ha nem tudnàd(s ezek szerint nem tudod), hogy ez egy szófordulat,s egyben utalás egy remek filmre is, melyben Pierre Richard játszott...
Most pedig menj,ès játsz te is valamivel! ;)
2014. márc. 29. 22:16
4/7 anonim válasza:
nem zavarna ha nem közben szólít meg és nem sietek
5/7 anonim válasza:
Ha sport előtt jön oda, akkor no para, de közben meg utána nem szeretem, ha zavarnak. Izzadtan, kipirosodva nem hiszem, hogy túl jó benyomást keltenék bárkire is :D
6/7 anonim válasza:
Hát én se díjjaznám, ha akkor jönnél oda, amikor izzadt vagyok... eléggé kellemetlenül érezném magam. Inkább edzés előtt vagy miután lefürödtem- átöltöztem.
21N
7/7 anonim válasza:
Nekem simán integetnek a futó férfiak, persze pont akkor mikor rákvörös vagyok izzadt, és majd meghalok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!