Zavarna téged, ha egy lány magázódna veled szemben?
Hogy zavarna-e? Hát.. valószínűleg igen de mindenképp meglehetősen furának tartanám.. :)
XXI. században vagyunk már.
Én imádnám! Az eddigi kapcsolataimban sosem tetszett az ötlet senkinek, és nem is ismerek rajtam kívül senkit, akinek tetszene... de én imádnám, ha oda-vissza magázhatnánk egymást a párommal. :) Így a kettőnk közti tegeződés szerintem intim dologgá válhatna, ami csak indokolt esetben történne. :)
Mondjuk hozzátartozik a történethez, hogy én hasonló gyerekes lelkesedéssel tekintek az 1800-as évekbeli Angliára, és hasonlóan is öltözködöm a mindennapokban (~1880).
Engem zavarna. Amíg apai nagyanyám élt édesapámnak kötelezően magáznia kellett, míg az anyai nagyszüleim pont elenkezően végtelen könyedek voltak.
Én magam csak munka, hivatalos ügyekben magázódok és ez nálam a távolságtartás jele. Szóval a párommal nem magázódnék (legalább is nem szíves, amolyan szerepjátékként persze, de tartósan nem).
van egy ismőrős pár és ők egymást apunak meg anyunak szólítják. Na attól kiráz a hideg, inkáb magázódnék minthogy a páromat anyunak szólítsam. De hát nem vagyunk egyformák.
Engem nem zavarna, van olyan baráti társaság az ismerősi körömben, akik poénból magázzák egymást de már minimum 15 éve.
Sok fiatalt egyébként azért zavar a magázódás, mert műveletlenek hozzá, a normális magázódáshoz, ugyanis műveltség kell, hogy normálisan tudjál kommunikálni, a műveltség pedig manapság erősen hiánycikk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!