Fiúk! Nektek is tetszenek a transzi lányok?
Gondolok itt olyanokra, akik külsőleg eszméletlen jól néznek ki! Csak fütyijük van.
De, amúgy ténylek nagyon jók külsőleg!
Nekem tetszenek! Akkor meleg vagyok? F vagyok.
aszexuálisnak? az igen ... tuti jó lehet....
pedig azt nem mondanám h nincsenek tök szép srácok manapság, mert pont hogy rengeteg van :)
11-es.
Nagyon szépek a shemalok, transzik! Te hol élsz? A mai lányok elutasítóak, szájhúzogatósak!
Sok tehetős, 40-50 éves vállalkozó ember tudod hova jár? Hát nevetni fogsz, Thaiföldre, Bangkokba.
Van ilyen ismerősünk, aki egy évben többször is megy direkt azért, hogy ilyen fiu/lányokkal szexeljen!
Ha neked inkább a 50-58 éves túlsúlyos, rövidhajú nők kellenek, hát az a te dolgod!
Nekem inkább ilyenek jönnek be, mint itt a képen!Tessék, ő egy transzi!
14:
Én tisztában vagyok hogy néznek ki ezek.
De ha nem tudsz megszerezni, és megtartani egy normális NŐT magadnak, és van gusztusod ilyenekhez, akkor legyen kuki-kuki szex titokban, akár neked, vagy az ismerőseidnek, nekem mindegy, több nő jut nekem.
De én tudom, h 31 évesen is képes lennék egy 20 év körüli, jó alakú igazi nőt is megszerezni. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!