Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mivel lehet legyűrni az...

Mivel lehet legyűrni az idegességet? És egyáltalán érdemes-e legyűrni?

Figyelt kérdés
Szóval az a helyzet, hogy már jó pár hónapja érdeklődöm egy nálam egy évvel idősebb fiú után. Eléggé furcsa(vagy nem tudom , hogy mi erre a megfelelő szó) egyszerűen ha az ember megnézi akkor -természetesen nem néz ki rosszul-de nem egy Brad Pitt, mégis van valami a kisugárzásában amitől annyira de annyira érdekes lesz. Így tetszett meg, aztán ahogy jobban figyeltem rájöttem, hogy nagyon tetszik nekem. Küldözgettem is a jeleket xD, tudjátok: ránézel, meg mosolyogsz rá meg minden. És az utóbbi pár napban úgy látszott, hogy érdeklem is , és az egyik osztálytársama ismeri és köszönt nekünk meg egy kicsit beszélgettünk is, de olyan gyomorgörcsöm támad és annyira izgultam, hogy az egyetlen szó amit a beszélgetés alatt ki tudtam nyögni az a köszi volt. MA rendben akartam hozni , gondoltam ,hogy majd beszélek én , de azt hiszem , hogy nagyon elfoglalt lehetett, mert nem láttam egy szüneten sem csak az ablakból mikor hazament. Hogy lehetnék bátrabb ?
2014. márc. 28. 19:18
 1/2 anonim ***** válasza:
fúú én is ilyen voltam régen, olyan szinten pasipánikom volt ... :D ezt nem igazán lehet legyőzni, mert mindig benned lesz, de könnyebb ha arra gondolsz, hogy semmi veszteni valód nincs és csak magadnak ártasz azzal ha idegeskedsz :D próbálj nem görcsölni rá , vagy én ha pl nagyon fáradt vagyok akkor mindenen röhögök és bátrabb is vagyok ilyen téren, ezt ki lehet használni ha lazább hangulatodban vagy akkor próbálj meg nem idegeskedni miatta :D
2014. márc. 30. 01:48
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm, amúgy én is mindig nevetek ha le vagyok fáradva :)
2014. márc. 30. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!