Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Érdemes várnom még?

Érdemes várnom még?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Van egy lány akivel tavaly augusztus óra beszélgetek. Eleinte minden este több órát beszéltünk, legtöbbször ő írt( a legelején én kezdtem a beszélgetést) aztán az idő múlásával, és mikor felvettettem, 1 hónap után hogy találkozzunk, akkor megritkultak a beszélgetések. Aztán néha beszéltünk este, decemberben többször is mondtam, hogy találkozzunk, de az egyikre nemtudom volt a válasz másikra semmi. Most az elmúlt héten újra visszatértek a minden estés több órás beszélgetések, de bizonytalan vagyok. Elmondtam már a lánynak, hogy nagyon kedvelem jó lenne végre már találkozni, de azóta sem találkoztunk. Nyugodtan hülyézzetek le, tudom, ép eszű ember 8 hónap után már ezerszer otthagyta volna a lányt, de én akkor sem tudom anélkül csak úgy azt mondnai, hogy oké lesz*rom, hogy legalább egyszer ne találkoztunk volna. egyre jobban vágyom arra, hogy találkozhassak vele, ha meglátom valahol (pl ő gyalog, én autóval) az egész testemet átjárja egy leírhatatlan érzés. Mit csináljak? várjam a csodát, vagy valóban be kéne lássam, hogy ebből nem lesz semmi?

2014. márc. 20. 21:49
 1/7 anonim ***** válasza:
szerintem szórakozik veled, de ez csak az én tippem.
2014. márc. 20. 22:03
 2/7 A kérdező kommentje:
Ajj, akkor megint jól ráfaragtam és elcsesztem 8 hónapot feleslegesen...
2014. márc. 20. 22:09
 3/7 anonim ***** válasza:
Ebben azért van valami cseszegetés vagy nem tudom. Én nem beszélgetnék egy fiúval és adnám alá a lovat ennyi ideig ha nem akarok tőle semmit. Áh...szerintem azért ne éld bele magad annyira már. Élj, és élj :)
2014. márc. 20. 22:45
 4/7 A kérdező kommentje:
Már rég óta nem tudom mi a helyzet így a beleélés már elmaradt, csak zavar, hogy nemtudom, hogy mi van...
2014. márc. 20. 23:02
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem közben talált magának valakit,de ezt neked nem mondta,mert akkor nem tudott volna hozzád "visszamenni" szakítás esetén.Ebből nem lesz semmi,csak B-tervnek kellettél.
2014. márc. 22. 15:04
 6/7 anonim ***** válasza:
ha neked nem érte meg a beszélgetés, és azért csináltad, hogy építkezz, akkor lehet, hogy tényleg elszállt 8 hónapod feleslegesen. összejött volna már a randevú, ha akarta volna.
2014. márc. 22. 15:04
 7/7 A kérdező kommentje:
Megérte a beszélgetés mert megismerhettem egy kicsit, csak zavar, hogy hónap eltelt és mondhatni ugyan ott vagyok ahol előtte...
2014. márc. 22. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!