Lányok-Nők, elsősorban 20-25 év korosztály szerintetek ez nagyon gáz? Őszinte választ kérek. És ha gáz szerintetek adnátok pár tippet ami jópofa humoros?
Élőben egyszer láttad, és te derítetted ki, hogy hogy hívják. Magyarul nem is ismeritek egymást. Valószínűleg fogalma nincs róla, hogy ki vagy te. És akkor még írsz ismeretlenül neki egy ilyen szöveget, szerintem alapból kitörli és vissza se fog írni, vagy megkérdezi sok felkiáltó jellel, hogy te meg ki a fene vagy...
Én előbb nyitnék az ismerkedés felé a helyedben és ha úgy áll a dolog, akkor hívnám el randira.
Írsz neki egy üzit pl. hogy ne haragudjon, hogy így ismeretlenül ráírsz, de múltkor láttad őt x helyen és nagyon megtetszett neked és megkérdezted a nevét és szeretnél vele megismerkedni.
Ez már egy nagyon elcsépelt szöveg, szerintem ne rögtön ezzel kezdd.... Főleg, hogy ez nem élőben van, hanem neten, mert akkor ugyan honnan látod te, hogy hátraszaltózik-e vagy sem?
Jót írt az egyik válaszoló, normálisan és őszintén, egy idegen nekem ne jópofizzon, az majd jöhet, ha már elég jóban vagytok, inkább mondd hogy hol és mikor láttad, megtetszett és a többi, amit az egyik válaszoló javasolt. Egy olyanra előbb válaszolnék én is, mint a te javaslatodra. A humor nem csak a viccmesélésben merül ki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!