Lenne kedved ismerkedni?
Csak kifejezetten lányokkal! (sajnálom fiúk... :D )
Nem számít a külső számomra ,mivel nem abban mérem azt hogy ki milyen és mennyire "tökéletes" :) Szóval bárki(lány) írhat akinek van kedve,vagy mivel én tettem fel a kérdést úgy illik hogy én írjak,csak jelezze hogy érdekli.
Mielőtt elfelejtem : 19/F
Kedves 19/F !
Ez nem egy társkereső oldal ,legalábbis szerintem. :)
Lehet téged a belső érdekel de itt mindenki eltud a másikkal egy teljesen más személyiséget hitetni.
Szóval ha valakivel beszélgetni,ismerkedni akarsz akkor személyesen és ne a gyakorin próbálkozz!
Ismerkedés témakör!
Minden kapcsolat akár barátnő vagy akár baráti,az ismerkedéssel kezdődik.
Nem álomvilágba élek hogy elvárjam hogy az 1. szó után,velem akarjon örökre élni etc. így jó ez a témakör.
Másik hogy más személyiség ? Honnan tudná hogy nekem milyen személyiség tetszik? Felesleges megjátszani, szintúgy nekem is mert azt akarom hogy engem kedveljen meg.
1.-nek köszönöm , az legalább ide illik. Csak ezért kár volt koptatni a billentyűkön lévő betűket! :)
ui : azért kaptok 1 zöld kezet! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!