Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lenne kedved ismerkedni?

Lenne kedved ismerkedni?

Figyelt kérdés

Csak kifejezetten lányokkal! (sajnálom fiúk... :D )

Nem számít a külső számomra ,mivel nem abban mérem azt hogy ki milyen és mennyire "tökéletes" :) Szóval bárki(lány) írhat akinek van kedve,vagy mivel én tettem fel a kérdést úgy illik hogy én írjak,csak jelezze hogy érdekli.

Mielőtt elfelejtem : 19/F

2014. márc. 25. 16:06
 1/5 anonim válasza:
nem
2014. márc. 25. 16:10
 2/5 anonim ***** válasza:

Kedves 19/F !

Ez nem egy társkereső oldal ,legalábbis szerintem. :)

Lehet téged a belső érdekel de itt mindenki eltud a másikkal egy teljesen más személyiséget hitetni.

Szóval ha valakivel beszélgetni,ismerkedni akarsz akkor személyesen és ne a gyakorin próbálkozz!

2014. márc. 25. 16:12
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem írhatsz :) 18/L
2014. márc. 25. 16:21
 4/5 A kérdező kommentje:

Ismerkedés témakör!

Minden kapcsolat akár barátnő vagy akár baráti,az ismerkedéssel kezdődik.

Nem álomvilágba élek hogy elvárjam hogy az 1. szó után,velem akarjon örökre élni etc. így jó ez a témakör.

Másik hogy más személyiség ? Honnan tudná hogy nekem milyen személyiség tetszik? Felesleges megjátszani, szintúgy nekem is mert azt akarom hogy engem kedveljen meg.

1.-nek köszönöm , az legalább ide illik. Csak ezért kár volt koptatni a billentyűkön lévő betűket! :)

ui : azért kaptok 1 zöld kezet! :)

2014. márc. 25. 16:23
 5/5 anonim ***** válasza:
csak képcsere után.
2014. márc. 25. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!