Lányok ti szeretitek az olyan pasikat akik egész nap gépeznek és heti egyszer fürdenek?
Figyelt kérdés
én ilyen vagyok és társat keresek :)2014. márc. 24. 21:50
21/31 anonim válasza:
Heti egyszer fürdesz? MIÉÉÉÉÉRT????
Adjak kölcsön vízszámlára????
22/31 anonim válasza:
urahara, a száraz 2 az egyben sampont nem ismered? tusolásra is alkalmas.
24/31 anonim válasza:
aki nem szeret fürödni, annak gondolom, nem hiányzik az a feeling:) a macskámnak se, és nem is büdös sose.
25/31 anonim válasza:
Akkor is.
Nekem mindegy, ha neki így jó-meg a macskádnak :D-
akkor nekem is jó. De nem kezdenék vele
26/31 A kérdező kommentje:
"Adjak kölcsön vízszámlára????"
általány van annyit folyatom a vizet amennyit akarom :) de nem értem mi a bajotok ha valaki nem izzad le akkor minek fürdeni ? nem leszek büdös jó nyáron ha érzem hogy büdös vagyok akkor megy a fürdés ,de am nem szoktam
2014. márc. 24. 23:50
28/31 anonim válasza:
az van a fürdésben, hogy beleereszkedsz a jó forró vízbe. kienged a feszültség. finom illatot csöpögtetsz. átdögönyözöd magad, meg pancsikolsz. olyan játékot vihetsz magaddal, amilyet csak szeretnél.
29/31 anonim válasza:
mert szerinted csak akkor kell fürödni, ha izzadsz? nahát, miért nem szeretnek a lányok...jó szagod lehet.
30/31 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!