Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti szeretitek az olyan fiúkat akik egész nap a számítógép előtt ülnek és dagadtak?
Figyelt kérdés
ha IGEN akkor miért---ha NEM akkor miért?2013. márc. 26. 18:39
1/14 first blood válasza:
szerintem az ilyeneket senki sem szereti :D
3/14 anonim válasza:
Én egy magas, jóképű, kigyúrt, társaság közepe srác vagyok, de a fehérnemű modell barátnőm állandóan ilyenekkel csal meg :(
4/14 anonim válasza:
TE szereted az olyan lányokat, akik egész nap a számítógép előtt ülnek és dagadtak?
Miért?
5/14 anonim válasza:
ha egész nap ott ül és engem le se szar.. akkor szóba se állok velük.. ha már a játék fontosabb mint én akkor már az elején kilőve.. még a barátság is.
7/14 anonim válasza:
Hát persze ez minden nő álma.
Kérdező! Te szereted a dagadt lányokat akik egész nap csak ülnek és nézik az argentin sorozatokat?
8/14 anonim válasza:
A barátnőm bátyja sokat játszik, jó nem egész nap, de szinte. Kicsit duci, de nagyon helyes és aranyos, és nekem nagyon bejött, és le se... Pedig még melegszendvicset is csináltam neki! :(
De azóta találtam valakit, aki megvígasztalt :D
9/14 anonim válasza:
#3 ez furi.De miért csinálja ezt?
Mit lát egy dagadt kockában?Nem tud értékelni sztem.
10/14 anonim válasza:
Hajaj, komoly bajok itt vannak itten a fejekben, hamár ilyet kérdez valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!