Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » 23 vs 15? Lehet ebből bármi is?

23 vs 15? Lehet ebből bármi is?

Figyelt kérdés

23/F, 15/L a felállás.

Szerintetek lehet ebből bármi komoly? vagy inkább ne éljem bele magam, csak szánalmas leszek? :/

2014. márc. 24. 20:12
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
ismerősömnek is bevált. ott 16 éves a csaj.
2014. márc. 25. 21:35
 22/28 anonim válasza:
De itt most nem ismerősödről van szó, sőt senki másról, csakis rólad és arról, hogy az IQ-d és az EQ-d a béka feneke alatt van. Ezt abból gondolom, hogy abból, amit írok Neked, semmire nem reflektálsz, állandóan kitérsz a válaszadás elől. Gyerek vagy még, ezért vonzódsz a 15 éves lányhoz.
2014. márc. 25. 21:45
 23/28 A kérdező kommentje:
nemkellenek a puccos szavaid, igazabol azert vagyom fiatal lanyra mert ők talan még tudnak oszinten szeretni...
2014. márc. 25. 22:12
 24/28 anonim válasza:
Akkor közelítsük meg máshonnan: Te mit tudsz felhozni a kapcsolat mellett?
2014. márc. 25. 22:18
 25/28 A kérdező kommentje:

pontosan ezt. Egy fiatal lány talán még nem mindig a jobbat keresi, hanem kvázi "felnéz" az aktuális barátjára, és nem érdekli más pasi.

Míg egy korombéli pl szinte bárkit megkaphat, így ha akad tőlem jobb, pikk pakk lecserélnek...

2014. márc. 26. 21:04
 26/28 anonim ***** válasza:

Szóval neked azért kell egy kislány, hogy valaki istenítsen? Persze, fel fog rád nézni, mert idősebb vagy, előrébb tartasz az életben (elvileg), talán már dolgozol is, vagy tanulsz. Ő meg még gimis. De ez valami borzalmasan szánalmas húzás.

Én korodbeli nő vagyok, való igaz, nem foglak téged isteníteni, mert én is elértem már azt amit elértem. Nyílván nem fogom ködös tekintettel inni a szavaidat. Viszont egy korombeli férfival, kölcsönösen tisztelhetjük és szerethetjük egymást, egymást támogatva. Egyenrangú kapcsolatban. Persze ez nem az, amit te akarsz, kevés vagy ahhoz, hogy megtarts egy nőt, inkább kezdesz gyerekekkel, mert nekik még nem nyílt ki a csipájuk.

Miért a nőket szidod, ha te vagy kevés hozzájuk? És most a normális nőkől beszélek.

Egy dolgot azért el ne felejts: egyszer a 16 éves kislány is idősebb lesz, és rájön, hogy milyen számító ember vagy. Ott fog hagyni, ha lesz esze, te pedig emgint szidhatod tovább a női nemet.

Vagy esetleg azt tervezed, hogy mindig lecseréled egy fiatalabbra? És meddig? Te se leszel ám fiatalabb az évek előrehaladtával...

2014. márc. 27. 09:03
 27/28 A kérdező kommentje:

a korodbeli lányok, valld be, hogy nem a korukbéli srácokhoz vonzódnak. nézz már körbe! az ismerőseim akik pl 19-13 éves csajok, egytől egyig 25-től vannak pasijaig, kapcsolataik, a legidősebb 32 évessel van együtt.

nah?! akkor ezt magyarázd meg...de tudodmit nem is kell: "éretlenek vagytok" jöna válasz mindig, mikor épp a tálat tartom a randim szája alá, mert ugy folyik a nyála, egy 30 asra.

szóval ne meséld ezt be nekem, hogy korabéli a korabélival.

elismerem, hogy talán túl fiatal hozzám, talán sohanem is lesz belőle semmi, s talán jobb is így. de nem arrol van szó hogy IStenítsen, meg mindenre csak bólogasson...hanem arról, hogy ne kacsingasson ki mellőlem. tudod hányszor fordult velem elő, hogy összemelegedtem egy lánnyal, csók si minden, és egyszer csak hopp ott a pasim ,jovolt veled de sziaa, és már más csókolta...vagy netalán jöt az arcoskodás, hogy mit mászok a csajra, miközben szemez velem a csaj, meg dörgölőzik hozzám...

igaz ez emgint általánosítás, de sokan ilyenek. míg egy fiatalabb lány esetében, ez azért nem így működik.

haverom esete pl 13 volt a csaja mikor megismerte, ő meg 17. azóta is együtt vannak, a csaj képtelen más pasira mégcsak rá nézni is...de másik cimbim példája is ott van, csaja 16, ő mindjárt 24...

2014. márc. 27. 20:55
 28/28 A kérdező kommentje:
*19-23 éves csajok
2014. márc. 27. 20:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!