Van egy fiú, aki nekem nagyon nagyon bejön. Hogy tudnék felé közeledni? Megkedveltetni magam? Többi lent : ) 15/L
szóval.van egy fiú, mondjuk egy évvel alattam jár. nem az esetem egyébként, de benne nagyon megfogott valami .mindig a közelében szeretnék lenni, mindig ott lenni mellette. de neki fogalma sincs mit érzek, sőt elmondani se merem, mert milyen ha eljár a szája. nem, nem az a tipikus menő gyerek, ő nagyon normális tényleg, csak én alapból képtelen vagyok megbízni az emberekbe, csak egy idő után.
hogy tudnám megkedveltetni magam? ha nem is kapcsolattá fejleszteni a dolgokat, hanem csak egy barátsággá.. tehát fiúk, nektek milyen viselkedés jön be? a visszafogottság, vagy a nagyszájú, kedves lányok.?
tényleg nem tudom mit tehetnék, hisz 3 hónap és ballagok, és alig fogom látni.
már egy éve, hogy többet érzek iránta, de mintha mostanában elidegenültünk volna. tippeket, hogy hogy kerülhetnék a közelébe gyorsan, testbeszédes jeleket, vagy akármit.:)
sajnálom hogy hosszúra sikerült .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!