Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek esélytelen a...

Szerintetek esélytelen a többi lent?

Figyelt kérdés
Megismertem egy lányt egy házibuliba aranyos kedves volt velem másnap facebookon bejelölt ráírtam beszélgettünk de mondta később hogy megy aludni és elköszönt de még fent volt egy két órat :(.Nem írtam rá tegnap meg még ma sem abban reménykedve hátha ő ír de nem írt.Szerintetek akkor nem érdeklem azért nem ír? Amúgy ő ilyen bulizós csaj van hogy vagy 2-3 napig bulizik állítólag sok sráccal volt már én pedig viszonylag szolidabb srác vagyok.Nem tudom mit tegyek vagy mi a teendő ilyenkor?

2014. márc. 24. 12:29
 1/9 anonim ***** válasza:
Most miért kell jajveszékelni, ha másfél napig nem ír? Istenem... Gondolom nem te vagy az egyetlen személy az életében, vannak barátai akikkel szintén beszélget, netán találkozik, és van élete ami miatt nem biztos hogy egész nap a gép előtt tud ülni. Jobban tennéd ha te is kiszakadnál a virtuális világból és foglalkoznál a barátaiddal, családtagjaiddal.
2014. márc. 24. 12:36
 2/9 A kérdező kommentje:
Éjjel nappal fent van telefonról.
2014. márc. 24. 12:38
 3/9 anonim ***** válasza:

Nekem is állandóan kijelzi a telefon hogy fent vagyok, még ha csak a wifi vagy az adatforgalom van bekapcsolva, akkor is, közben meg mondjuk kint segítek a kertben, főzök, stb. Legalábbis én még nem jöttem rá hogy a facebook app chatjét hogy lehet kikapcsolni.

Amúgy ha ennyire parázol, miért nem írsz rá? Megkérdezed mi van vele és ennyi.

2014. márc. 24. 12:43
 4/9 A kérdező kommentje:
Hát mert úgy vagyok vele hogy ha ráírnék azr hiszem (vagy nem tudom így van) hogy azt gondolja hogy már megint ez a hülye írt mit akar ez már megint meg stb...
2014. márc. 24. 12:49
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha ez a hozzáállásod, akkor igen: esélytelen. A csajozásban benne van, hogy néha az ember hülyét csinál magából vagy árnyékra vetődik vagy visszautasítják. Ami kevésbé valószínű az az, hogy a csaj fog neked udvarolni.
2014. márc. 24. 13:38
 6/9 anonim ***** válasza:
és te milyen voltál vele a házibuliban? Haverkodtál vagy férfiként közeledtél feléje? Lényeges infó! Beszélgetés alatt "férfi" voltál vagy csak beszélgettél a nagy semmiről célozgatásokat figyelmen kívül hagyva? De ami a lényeg, hogy a csaj már fektetett energiát a "kapcsolatba" ő jelölt be téged...beszélgetésnél hogy viselkedett..azonnal válaszolt amikor írtál...gyors volt a kommunikáció vagy szakadozott? Tett fel kérdéseket..lelkes volt vagy csak válaszolgatott és röviden tömören fogalmazott? Mind lényeges információ! gondold végig! De alapvetően elfelejted a legfontosabbat mégpedig azt, hogy ha nem felel meg az elvárásaidnak a lány, zavar benne valami pl 2-3 napig bulizik..sok pasi..nem nagyon válaszol vagy akármi...hagyd és keress/válasz olyan lányt aki megfelel az elvárásaidnak és aki ugyanannyi energiát fektet bele a kapcsolatba mint amennyit te..ha neki nem annyira fontos az, hogy alakuljon köztettek valami akkor kuka!
2014. márc. 24. 14:12
 7/9 A kérdező kommentje:
Utolsó volt hogy rögtön válaszolt volt hogy egy fél óra múlva átlagba úgy viszonylag rendes válaszokat adott nem pedig csak odavágott valamit flegmán kérdezni viszont nem kérdezett semmit.
2014. márc. 24. 17:23
 8/9 anonim ***** válasza:
Hát akkor sajnos a jelekből úgy tűnik, hogy nincs vonzalom részéről...nem férfiként tekint rád csak egy haverként...nem nőként közeledett feléd - mert azt hidd el rögvest észreveszed majd :-D - hanem csak sima emberként! Szóval jobb ha nem szősz romantikus álmokat a csajhoz...persze még nincs veszve semmi, csak közeledj férfiként felé...de hogy nem azzal rohant a barátnőjéhez másnap, hogy képzeld összeismerkedtem egy olyan pasival, hogy fúúúúúúúú..jaj istenem csak nehogy más lány beelőzzön és elvegye tőlem a lehetőségét annak, hogy az én barátom legyen..az tuti! Ha fontos közeledsz felé pasiként ha meg nem marad haver a csaj..vagy pedig elhal az ismeretség és ennyi!
2014. márc. 24. 17:30
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget utolsó.Ez van sajnos nem lehet mindig hatost dobni.:/
2014. márc. 24. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!