Miért van az, hogy alig találni értelmes, jellemre értékes lányt, ellenben ilyen buta, magamutogató, agyatlan tini lányok meg mintha sorozatgyártásban készülnének?
Figyelt kérdés
De tényleg mivel meguntam, hogy az utcán leszólítgatás nem jött be, na mondom én is neten ismerkedem, társkeresők semmti sem érnek, szinte fel sem járnak a lányok, így kénytelen voltam facebookon nyomulni meg ez az ask.fm, ahol sok aktív lány van még... De amilyen csalódás, hogy milyenek a lányok. Ha tetszik egy lány, szinte mind ugyanolyan buta és felszínes, ráadásul ugyanazok a szenny témák érdeklik őket, mint a való világ, ezek az idegesítő nigga meg dupstepp és társai zenék, a divat, a külsőségek stb. Aztán csodálkoznak, hogy mindenki csak dugni akarja őket. Most őszintén mi másra lennének jók ezek a lányok? Á, nekem már semmi kedvem ismerkedni, ha ilyen a felhozatal. Pár éve még voltak kedves, cuki, természetes szép lányok, ma meg ha mész is azt látod h pötyögnek az okostelefonba egész nap a lányok. Régen még mosolyogtak is rám szép, természetse, okos lányok. Most meg ááá, katasztrófa.2014. márc. 23. 20:32
11/13 Szergej55 válasza:
Mert mindenki felszínes hülye. A teljes "hogy" szó leírásáért pedig még senkit nem akasztottak fel.
12/13 anonim válasza:
Írj, ha gondolod. Velem lehet beszélgetni. :)
14/L
13/13 anonim válasza:
Mert az agyuk helyén is csak vagina van, tisztelet a kivételnek. Felszínes, ostoba pics*k, akik alá mindent odatolnak. Akik normálisak, többnyire azokon már fekszenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!