Hol lehetne normális pasikkal ismerkedni?
Figyelt kérdés
A barátnőim szerint most kéne élvezni az életet, de mindegyik pasi csak a testemet akarja.. Ha meg nem kapják meg egy koktél után még ők vannak megsértődve??
18/L
2014. márc. 23. 19:17
11/18 A kérdező kommentje:
Ha nem egy belvárosi pubban mégis hol kéne ismerkedni, az utcán?
Hiába néz ki jól a srác, nem akarok egyéjszakás kalandot..
2014. márc. 23. 19:25
12/18 anonim válasza:
Hát igen, az is emberfüggő, hogy kinek mi a normális.
Én csak magamból tudok kiindulni. Szerintem normális vagyok, de a "normális" lányok többsége foglalt :)
24/F
Írok egy privátot, ha gondolod beszélhetünk de nem sok esélyt látok rá, hogy mi találkozzunk. Van egy sejtésem, hogy minimum 100 km van köztünk :D
13/18 anonim válasza:
Szerintem baráti körben nézelődj, ne bárokba, és discoba. Ott a legnagyobb része a testedet akarja. Mást én se tudok.:S
14/18 anonim válasza:
Az azért elég ciki,ha neked a kocsmán kívül nem jut eszedbe máshol ismerkedni..
15/18 anonim válasza:
Én azt vettem észre, hogy inkább a ribisen kinéző tinilányokat akarják rögtön megkúrni. Ha ilyen kis pcsaszoknyás, magakelletős lány vagy, akkor ne csodálkozz.
16/18 anonim válasza:
Úgy van, aki szolidan néz ki, az nem csak k*rni kell.
17/18 anonim válasza:
hát szerintem biztos nem a neten ;)
21/F
18/18 anonim válasza:
Én is szoktam buliban ismerkedni, és vagyok olyan hülye, hogy tartós kapcsolatra hajtok, látszólag visszafogott lányoknál, de aztán mindig csalódok milyenek is valójában: 1-2 ital után már mindenkinek odaadják magukat az egyik sarokban.. :D Olyankor azért örülök, hogy nekem nem jött össze a dolog. Tehát szerintem nem a hely határozza meg, hogy rendes embert ismersz-e meg, hisz a nem rendes pasik ugyanúgy megfordulnak más helyen is, pl. az utcán, parkban, villamoson, akárhol...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!