Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hol lehet ismerkedni normális,...

Hol lehet ismerkedni normális,30 év körüli férfiakkal?

Figyelt kérdés
Sosem voltam egy nagy bulizós típus, az efféle igényem kimerül abban, hogy pár hetente egyszer beülünk valamelyik barátnőmmel beszélgetni valahova. Pár évvel ezelőtt még időnként elmentem egy-egy szórakozóhelyi buliba, de tapasztalataim szerint a férfiak 90%-a ott csak alkalmi kapcsolatra, szexre vágyik. Az egyetemen és a munkahelyemen is nagyobb részt nőkkel vagyok körülvéve. Csinos vagyok, nem csúnya az arcom sem, volt már 1-2 barátom, de hosszútávon nem passzoltunk össze. Normális, 30 év körüli férfiak hol ismerkednek?
2014. márc. 22. 14:52
 1/7 anonim ***** válasza:
Elárulod merre élsz és mennyi vagy ? 34F
2014. márc. 22. 14:56
 2/7 anonim ***** válasza:

Esetleg netes tarskeresok. Nem biztos h itt kell... bár kitudja.

Sok sikert! :)))

2014. márc. 22. 14:57
 3/7 anonim ***** válasza:
Bárhol, de neked nem normális férfi kell, hanem jóképű.
2014. márc. 22. 14:59
 4/7 anonim ***** válasza:
A 22 az elmenne 30 év körülinek? :) Komolyan kérdezem.
2014. márc. 22. 15:16
 5/7 anonim ***** válasza:

Pedig melóhely és egyetem elég jó terepek ismerkedésre. Egy gáz lehet, ha esetleg mégsem életed szerelmét találtad meg és szakítotok, akkor ott fogjátok kerülgetni egymást még évekig.

Mellesleg a szórakozóhelyeken mindig ott van az a maradék 10% (ami szerintem inkább 30 vagy 40%).

Én, mint 30 év körüli (27) leginkább szórakozóhelyen szoktam, csak hát sajnos a nőknél is van egy nagyjából 70%-os hányad, akik az első random szépfiúval elvonulnak (minden héten másikkal )

2014. márc. 22. 16:17
 6/7 anonim válasza:
Én is szívesen ismerkednék 30 év körüli férfiakkal. 22/L
2014. márc. 22. 19:04
 7/7 anonim ***** válasza:
5. vagyok: Tegyél érte, ne csak várd a sült galambot. Küldd azokat a bizonyos "jeleket", amit mi férfiak elvileg úgysem értünk (amúgy nagyjából igen, csak nem biztos, hogy távolról kiszúrjuk). Egy nő már akkor látja, ki fogja őt felszedni, amikor a férfi még észre sem vette őt.
2014. márc. 23. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!