Győrben hol lehet lányokkal ismerkedni? Van konkrét hely ahova azért járnak a 20 év körüliek hogy ismerkedjenek?
Figyelt kérdés
most költöztem fel és nem tudok semmi helyet :S2014. márc. 23. 14:47
1/6 anonim válasza:
Amint jön a jó idő kirajzanak az Aranypartra.
2/6 A kérdező kommentje:
remek alig várom :D de mondjatok még bőven:)
2014. márc. 23. 14:58
3/6 anonim válasza:
Rábaparton millióan ülnek így tavasszal. Találsz köztük 15től 25ig bármilyen korú embert:D Este felé persze.
Mi általában pozitívan fogadjuk, ha valaki odajön hozzánk, hogy csatlakozzunk, szerintem mások is. Nyugodtan lehet, főleg, ha még piát is látsz náluk, akkor még felszabadultabbak.
4/6 anonim válasza:
Hát én csak most leszek 19. De Laposra, Vertigoba járok szórakozni itt szoktam ismerkedni. Ezenkívül még van a Neo ahova járnak fiatalok esetleg Bridge. De a belvárosi kocsmákba is szívesen járok és ezek mindig tele vannak ennyi idősekkel. Pl.: Kulissza, Gin Joe, Bástya, Yolo, Kis Vigadó.
5/6 anonim válasza:
Kulissza, Tatár, Vendelin, Pajtás, Gin Joe, Hey Joe, Yolo, Üveges, Bástya, Lapos, Vertigo, tavasszal Mundo, Neo, The Club, Subway, Bridge, Mamma Mia
6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszaitokat akkor ideje meglátogatni a helyeket, amúgy ilyen disco féleségekbe nem szeretek ismerkedni, félre értés ne essen szeretek bulizni menni, de hogy ott ordibáljunk egymás fülébe az nem fekszik :D ha meg ki hívom a csajt már szörnyet hal hogy hova akarom vinni ... :D
2014. márc. 30. 22:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!