Volt már valaki közületek az AlterEgo klubban? Milyen a hely?
Figyelt kérdés
Véleményeket, tapasztalatokat várok :)2014. febr. 21. 20:29
1/9 anonim válasza:
Hivd el RANDIZNI. Nem barátkozni, megismerni, hanem RANDIZNI!
2/9 anonim válasza:
Tudtommal meleg szórakozóhely! Nem?
3/9 A kérdező kommentje:
Igen, az. Igazából olyanokra lennék kíváncsi, hogy milyen emberek járnak oda (úgy értem hogy normálisak vagy balhésak), mennyire lehet ott ismerkedni, jó-e a hangulat, zene ilyesmik :)
2014. febr. 21. 20:48
4/9 anonim válasza:
Kérdező! Fiu vagy lány vagy? Hány éves vagy? Pesti vagy? Leszbi, meleg vagy biszex vagy travi vagy?
5/9 A kérdező kommentje:
Lány vagyok, 24 éves, és igen pesti. Bi vagyok - legalábbis most próbálom kiismerni magam - és úgy érzem hogy egy meleg szórakozóhelyen jobban el tudnám magam engedni.
2014. febr. 21. 21:02
6/9 anonim válasza:
2-4 vagyok. Én is hasonlóképp jártam. Csak én fiú vagyok és biszex. Voltam a coxx-ban és a Magnumban. Ha akarsz ismerkedni, elkísérlek az alteregoba, ott még nem voltam.
7/9 ftf1983 válasza:
Valaki szereti az Altert valaki nem. Én szeretem és eddig bármelyik mások meleg szórakozóhelyre mentem mindig arra jutottam, hogy az Alter a legjobb, de valaki meg utálja. A zene változó. Lányként nem tudom, hogy mennyire tudsz ott ismerkedni, hiszen ott főleg a fiúk ismerkednek legalább is egy este erejéig.
8/9 anonim válasza:
szerintem azt hagyd ki. legalábbis egyelőre! inkább társkeresőn ismerkedj. ilyen helyeken nehezebb mert lányok annyira nem járnak,vagy ha igen akkor inkább a párjukkal.
de pl ma a sohoban lesz leszbikus buli 10től! az biztosan tetszene:)
9/9 anonim válasza:
Én lány vagyok, hetero, most voltam ott 1 meleg barátommal. Ugyanolyan mint más bulihely, ugye nyilván annyi különbséggel, hogy meleg fiúkkal van tele a hely, akik egymással táncolnak, egymáshoz bújnak, csókolóznak. Nekem úgy tűnt, hogy mindenki ismer mindenkit, ismerősként üdvözölték egymást. Egyértelmű volt, hogy ismerkedési, pasizási céllal vannak ott az emberek. Lányt is láttam párat, de szerintem ők nem leszbik voltak. Fura volt tapasztalni, hogy itt le se tojnak a pasik, de örültem, hogy nem nyomuló idiótak levakarni magamról mint máshol :) Jó élmény volt, csak fura picit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!