Szült közületek valaki a Jahn Ferenc Kórházban, az alapítványi szobában? Mit kell róla tudni? Van hely általában? Köszi.39hkm
Szia!
Én is pont most vagyok a 39. héten és én is oda szeretnék kerülni.
Azt hiszem,4 db van belőle,de állandó a telítettség,nagyon nagy mázli kell,hogy legyen szabad hely!
Most kedden pont telerakták mindet,amikor bent voltam vizsgálaton,mert rákérdeztem.
Nekem a szülésznőm megkérdezte,hogy mikor szeretnék szülni,lehet ideális lenne ahhoz igazítani,hogy legyen üres szoba.....
Egyébként én voltam szülőszoba látogatáson,és gyerekágyas részlegre is bemehettünk,így láttam egyágyast is.
Szuperül néz ki:kicsempézett saját fürdőszoba,elvileg saját hűtő,relax szék,szépen ki van festve,képek a falon.Iszonyat kulturált-és 3 nap csak 20ezer ft!!!!!
A KIKA szoba az szülőszoba-az teljesen más!Van még azon kívül az Ikea szoba is,meg jó pár sima vajúdó!szülőszoba is,azokban semmi extra.
Az alapítványi szobák mások,egy emelettel lejjebb vannak,a gyermekágyas részlegen,ahol azt a 3 napot kell eltölteni szülés után.
Már nem úgy megy,mint anno,hogy odaadják a csekket,és majd befizeted vmikor-mert abból sosem lett utána semmi,a nők csak leléptek,de persze utólag nem fizettek.
Ezért most a 3 bent töltött nap alatt kell pl Apának befizetnie a csekket,amit vissza kell hoznia bemutatni (addig nem is engednek haza,amíg nincs bemutatva a csekk).
És már fix 20 ezer Ft.
Talán könnyebb bejutni,ha saját szülésznőd vagy dokid van...De persze ha nincs üresen,akkor tök mindegy úgyis.
Max tényleg akkor előnyösebb a saját fogadott doki/szülésznő-ha pl. egyszerre szülnénk,és pont Te is az én szülésznőmnél szülnél,mert akkor Ő ügyel,akkor nyilván engem rakna be az egyágyasba.....
Ja,és igen,oda bemehet az Apuka-nekem is főleg ezért szimpibb megoldás:)
1-es vagyok.
Múlthéten még aznap gyorsan meg is szültem:)
Először 5ágyasba kerültem,mert pont egy előttem szülő nő ment az utolsó szabad szobába,viszont másnap felszabadult egy,így átkerülhettem oda.
De mindezt persze a fogadott szülésznőm intézte.
Én,amit szülőszoba látogatáson láttam egyágyas,az jobb volt,mint amibe én kerültem mondjuk.Ott volt pl. relax fotel,az én szobámban meg csak egy rozzant műanyag szék (ilyenkor áldásos a kényelmesebb ülő alkalmatosság,mert a gátsebem és az aranyerem miatt konkrétan sehogy nem tudtam elhelyezkedni,és teljesen kicsavarodva kellett indig szopiztatnom).
Mindenesetre minden pénzt megért az a nyugalom,ami ott volt,mert ugye volt viszonyítási alapom,egy éjszakát és a délelőttöt töltöttem az 5 ágyasban.
Megjegyzem,hozzám pofátlanul jöttek be a látogatók,volt,hogy 4en voltak:S Persze nem én akartam,nekem Apuka elég lett volna,dehát a közeli rokonoknak nem lehetett megálljt parancsolni......
Egyébként az egész 3 nap alatt kb. egy bunkó nővérrel találkoztam,rajta kívül mindenki nagyon segítőkész és aranyos volt!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!