Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha egy lány az ilyen különféle...

Ha egy lány az ilyen különféle pick up artistos taktikáim miatt szeret belém és nem a valós énembe, akkor ez mennyire lehet hosszútávú kapcsolat?

Figyelt kérdés

2014. márc. 23. 10:45
1 2
 11/11 blazefire válasza:

Ha érzed hogy mesterkélt,akkor én dobnám az egészet,a kommunikációs része használható ha nem tudsz fonalat tartani a lánnyal.Amúgy a pick up artist tudomány csak csábítani tanít meg,de nem tanít meg hogyan éld az életed !A dominancia meg nem minden szerintem.Épp ezért van az hogy szép nő férfit akar irányítani,a férfi meg a nőket.Ebből túl sok jó nem keletkezik.Nem minden az irányításról szól ,meg taktikákról.

Én sokat olvastam ezt a filozófiát de egyszersem fogott meg,mert túl mesterkélt és nem való a személyiségemhez.Manipulátor meg nem akarok lenni,illetve nem csak a nőben lehet boldogságot lelni.

2014. szept. 25. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!