Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van az, hogy a mai fiúk...

Miért van az, hogy a mai fiúk csak azokat a lányokat veszik észre akik miniszoknyában vannak és agyon vannak sminkelve? 16/l

Figyelt kérdés
(ez csak saját vélemény/tapasztalat)
2014. márc. 22. 21:33
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Tudtátok, hogy a "swag" jelentése: srecretly we are gay?
2014. márc. 22. 21:41
 12/25 A kérdező kommentje:
#11 én tudtam :)
2014. márc. 22. 21:43
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

Mert a szoknya szép és csinos? Ezt lányként mondom, szerintem sokkal jobban is nézünk ki benne :) Téged mi tart vissza, hogy hordd? Természetesen én sem az extra minire gondoltam, mielőtt félreértenétek...

Aki meg túl sok sminket hord, azért teszi, mert nem tartja magát elég szépnek. Aki szép, az kevés sminkben is szép és feltűnő!

2014. márc. 22. 21:45
 14/25 anonim ***** válasza:
azért, mert amit a pofádba raknak azt előbb észreveszed, mint amit a hátad mögé. és legtöbbször persze, ami a hátad mögöt van, és emiatt nem veszed észre, az a jobb. de hát, ilyen kis mókás világban élünk:)
2014. márc. 22. 21:48
 15/25 A kérdező kommentje:
Szoktam szoknyát hordani csak hát nem olyat mint "azok a lányok" hogy kb kint van a bugyijuk
2014. márc. 22. 21:48
 16/25 anonim ***** válasza:
a szépet könnyebb észrevenni. és akik így öltözködnek, azok a lányok többnyire csinosak, jó az alakjuk. csak írigy vagy, vagy legalábbis nem nézel ki olyan jó, akármit mondasz is
2014. márc. 22. 21:51
 17/25 anonim ***** válasza:

Ne legyél álszent kérdező.

Te ugyanúgy megnéznél egy izmos,stílusos,jólöltözött fiút.

2014. márc. 22. 21:55
 18/25 A kérdező kommentje:
A szitu pl állok a megállóban mellettem áll egy ilyen miniben egy csaj fullra sminkelve meg minden, én meg csak egy sima mondjuk farmerben és rajtam keresztül néznek a lányt pedig hát szemmel láthatóan a pasik ott megdug*ak és én ezt nem értem pedig én sem vagyok csúnya szőke hajam van kék szemem nem vagyok kövér és mégis ez van...
2014. márc. 22. 22:01
 19/25 anonim ***** válasza:
37%
mert ő többet mutat magából, így jó hogy ő lesz a vonzóbb még ha nem is szebb egyikőtök a másiknál
2014. márc. 22. 22:03
 20/25 Noydra ***** válasza:
Ne légy irigy.
2014. márc. 22. 22:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!