Van aki ismerkedne egy 24 éves, két gyerekes anyukával?
Figyelt kérdés
2014. márc. 22. 20:45
41/51 anonim válasza:
Én ezt látatlanból is megmondtam volna, hogy nem fog visszaírni. Csak magát sajnáltatni jött ide, de mihelyett tényleges ismerkedésre vagy barátkozásra kerülne a sor, eliszkol.
Nem akarok nagyon gonosz lenni, de szerintetek milyen a természete annak, aki két különböző pasinak is csak addig kellett, ameddig teherbe nem d*gta?
42/51 A kérdező kommentje:
Csak idősek írtak.
2014. márc. 26. 19:20
43/51 anonim válasza:
Idősek írtak. Végülis megteheted két gyerekkel is, hogy válogass.
44/51 A kérdező kommentje:
Amúgy is csak egy kérdés volt.
2014. márc. 26. 19:48
45/51 anonim válasza:
Én nem írtam, csak ide... bár 31 évesen lehet én is idősnek számítok:)
46/51 A kérdező kommentje:
Miskolcról?
2014. márc. 29. 13:19
47/51 A kérdező kommentje:
Miskolcon nincs senki aki,30 év alatti? És esetleg adna esélyt?
2014. ápr. 1. 21:24
48/51 anonim válasza:
Látod? Ez a baj veled.
Neked semmi nem jó. Barátkozni akartam veled, de még annyi gerinc sem volt benned, hogy visszaírj, hogy bocsi, nem. Csodálkozol, hogy mindkét pasid lelépett, és magadra hagyott a pulyákkal?
Legalább annyi lett volna benned, hogy visszaírsz, hogy ne haragudj, de nem. De neked még ez is megerőltető lett volna.
Ja, és 24 vagy, a 30 az mióta idős? Főleg barátkozni.
49/51 A kérdező kommentje:
Nem volt rendes netem. Egy apától vannak,ha már annyira érdekel. És bocs,nem.
2014. ápr. 3. 07:55
50/51 A kérdező kommentje:
Itt ha 27,ha 30 úgy láto mindegy,mert senki nem beszél normálisan. Attól,hogy van két gyerekem,uo ember vagyok,mint bárki màs. Sokan ezt nem így gondolják,de az legyen az ő bajuk.
2014. ápr. 3. 08:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!