Van aki ismerkedne egy 24 éves, két gyerekes anyukával?
Figyelt kérdés
2014. márc. 22. 20:45
11/51 anonim válasza:
sztem az ittenieknek szinte mind1 csak legyen meg az a bizonyos lyuk és meg is lehessen közelíteni
bocsi az őszinteségért
:D
12/51 anonim válasza:
Huu es mennyi idosek a gyerkocok? Am az ismerkedest inkabb ilyen tarskereson probald meg :)
13/51 anonim válasza:
Fogadj örökbe, 20 vagyok, és ha lesz közös gyerekünk, akkor én leszek az apa, meg a testvére is.
14/51 anonim válasza:
Kép nélkül nehéz lesz szerintem...
15/51 anonim válasza:
Régebben nálam nem jelentett gondot az ismerkedésnél, ha valakinek van gyereke.
Azonban egy idő után már rájöttem, hogy egyszerűen nem érdemes velük próbálkozni. Persze, kivételek minidg vannak, nem akarok pont én előítéletes lenni, de sajnos sokukra igaz, hogy többre megy az ember minden téren, ha egy "gyerektelen" lánnyal próbálkozik.
Kifejtsem, hogy miért?
16/51 anonim válasza:
Az attól függ milyen ember vagy, ha te (vagy egy másik nő akár négy gyerkőccel) vagy életem értelme akkor elfogadom a gyereke(ke)t, ha nem jövök ki vele gyerek nélkül se kell. Találkozol majd valakivel akivel megérdemlitek egymást.
17/51 anonim válasza:
Gondolom egyedülálló vagy, - mert azt azért nem árt tisztázni!
18/51 anonim válasza:
#17: az koránt sem biztos, hogy egyedülálló!
Futottam én már bele olyanba, aki "elfelejtette" elmondani, hogy férjnél van.
19/51 anonim válasza:
Majd 10-14 év múlva, ha van lányod és addigra 14 éves lesz.
20/51 anonim válasza:
"Kifejtsem, hogy miért?"
Részemről fejtheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!