Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha naponta/kétnaponta ír,...

Ha naponta/kétnaponta ír, akkor akar tőlem valamit?

Figyelt kérdés

Már 1-2 hónapja írkál facebookon ez a srác. Szinte minden nap. Bár mostanában van hogy csak pár szót váltunk, de a lényeg hogy keres. Ritkán én is keresem őt, de inkább ő engem. Eddig kétszer találkoztunk, de a harmadik nagyon nem akar összejönni... Ő társaságban akar találkozni. Áthívtam, de nem jött...akkor azt hittem,h nem érdeklem,de azóta megint hívott társaságba (nem tudtam elmenni). Nem értem, most akkor mit akarhat? Lehet csak barátként tekint rám? De voltak olyan megnyílvánulásai, amiből az jön le, h többet akar, és külsőleg is bejövök neki azt tudom. Én már nem tudom,hogy kezeljem a helyzetet. Néha olyan mintha nemis érdekelném,máskor meg mintha engem akarna. Honnan tudjam,hogy mit akar? Nem bírom már ezt a bizonytalanságot.

20/L

2014. márc. 22. 16:32
 1/3 anonim ***** válasza:

valamit biztosan akar, különben nem keresne

de hogy csak barátságot vagy többet, azt ennyiből nem lehet tudni

2014. márc. 22. 16:37
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha keres akkor adj neki időt és ki fog alakulni, ezek a dolgok nem 1-2 hónap alatt történnek, ha csak nem egyértelműen ismerkedési céllal ismertétek meg egymást. Tehát egyelőre beszélgessetek és ki fog alakulni. Sokan azt csinálják h azcelején ne legyen egyértelmű, a barátság miatt. És ha látja h Te is keresed vagy hasonlóan kötődsz hozzá akkor lép.

Az a baj h a 'Srác' tudja h Te szereted őt vagy sem? Tudja h igen vagy nem? Mert ha nem tud semmit ebből az irányból, akkor pofára se akar esni. Ha biztos benne h nem esik pofára lépni fog, de amig csak annyit lát h Te keresed ritkán akkor nem, mert megunja h 10 az 1-hez arányban Ő keres. Biztos Neked nem számít annyit, tehát nem akar beégni és a barátságot is veszélyeztetni. Szval:

Neked kell ez a fiú vagy nem...? :DDD

2014. márc. 22. 16:43
 3/3 A kérdező kommentje:
Nekem ő kell, és erre utaltam is neki, de nem akarom hogy teljesen biztos legyen benne, mert ha ő mégse akar tőlem többet, az elég ciki...
2014. márc. 22. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!