Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Vajon mi lehet velem a baj,...

Vajon mi lehet velem a baj, hogy taszítom a férfiakat? 21N

Figyelt kérdés

21 éves vagyok, és még nem volt párkapcsolatom. Randizni már elég sokat randiztam, próbáltam nyitott lenni, ismerkedni. De valahogy sose jutottunk el a második randiig, mintha a személyiségemmel taszítanám a férfiakat. Régebben azt hittem, hogy talán a külsőm az oka és nem tetszem a pasiknak, de rájöttem, hogy szinte az összes randipartneremmel már ismertük egymást látásból, vagy az iskolából, vagy a városból, tehát tudták hogy nézek ki. Ezek szerint a személyiségem lehet a taszító, mert elég őszinte és szókimondó vagyok, ha olyan a kedvem, és van véleményem, amit vállalok. Például volt olyan, hogy simán ellenkeztem, mert nem értettünk egyet, így utólag nem is meglepő, hogy utána nem keresett, és összejött egy másik lánnyal, pedig elég bimbózó kapcsolat alakult ki még a valós randink előtt. Azóta már próbáltam máshogy is viselkedni, de sehogy se jöttem be a férfiaknak. Őszintén szólva már nagyon elkeseredett vagyok, amiért nekem nem jön össze egy igazi párkapcsolat egy normális férfival, a szexről pedig álmodni sem merek.

NEM azért írtam ki ezt a kérdést, hogy most privátokat kapjak, neten nem szeretek ismerkedni, hanem simán tanácsokat kérek. Mi lehet velem a gond? Már gondolkodtam pszichológuson is... de komolyan, miért nem tud egy normális férfi végre elfogadni olyannak, amilyen vagyok? Egyetemre járok, jól tanulok, vannak barátaim, teljesen átlagos életet élek. Nem mondom, hogy könnyű természetem van, de alapvetően nem tartom magam rossz embernek. Kezd már nagyon elegem lenni, hogy azt se tudom, milyen ha egy férfi megölel...

2014. márc. 22. 16:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

a kérdező 7 es kommentjét akár én is írhattam volna

az élet nehéz :(

2014. márc. 22. 17:59
 12/16 anonim ***** válasza:

vagy kattant vagy és nem tudsz róla ők meg jól neveltek és nem vágják neked.

ja és nem kaptál volna privátot senkitől..sajnálom

2014. márc. 22. 18:13
 13/16 anonim ***** válasza:

Igazából amiket leírsz magadról, azzal nincs baj. Persze, attól függ, milyen emberekkel randizol. Ha olyannal, aki csak megd*gni akar, vagy akinek az "értelmes szórakozás" kimerül a hullarészegen dubstepre dülöngélésben, azok körében soha nem is fogsz népszerűségre szert tenni.

Persze, egy önjellemzésből nem fog kiderülni, hogy ténylegesen milyen vagy. Csak az, hogy te milyennek látod magad. Esélyes, hogy a személyiséged és a viselkedésed lehet taszító mások számára.

Mellesleg miért is utasítod el ilyen mereven az internetes ismerkedést? Jó, részben értem, én is elég kevés értelmes emberrel találkoztam innen Gyakoriról, na de hogy is van az, hogy előbb egy kisregényben elsírod a nagy bánatot, hogy te bármit megtennél, erre a potenciális pasik negyedét lazán elvi okokból kizárod. Most akkor hogy is van ez?

2014. márc. 22. 18:30
 14/16 anonim ***** válasza:
Na most megnyugodtam, hogy nem csak én vagyok ilyen szerencsétlen, mert eddig azt hittem. Velem ugyanez van kérdező, mint veled és még a kor is stimmel. Én sem tudom pontosan mi lehet a probléma.
2014. márc. 22. 19:08
 15/16 anonim ***** válasza:

szerintem...

- magasra teszed a lécet, és ezt most nem külsőre értem

- öntörvényű vagy, nem fogadod el másnak a véleményét még ha igaz és jobban tudja akkor

- fent hordod az orrod

- túlzottan távolságtartó lehetsz....

- és nagyon távolságtartó néha már túlzottan...nem csoda ha elege lesz a pasinak.....

2014. márc. 22. 19:27
 16/16 anonim ***** válasza:
Nekem alapban bejönnek az ilyen nem volt még pasim, típusú lányok, és nem gondolnám, hogy ettől még bármi probléma lenne veled, főleg, hogy én is ezt érzem magammal kapcsolatban, pedig jó sokat próbálkozom mégse jön össze mostanában semmi. Ennek ellenére nagyon életvidám, kommunikatív és közvetlen vagyok, igen ez volt itt reklám helye. :D Ha viszont valaki távolságtartó (szellemi értelemben), és gyakoriak a negatív megjegyzési vagyis a kisugárzása is ilyen, akkor felőlem nézhet ki akárhogy, NEM FOG TETSZENI. Szóval akkor már inkább legyen infantilis. xD
2014. márc. 22. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!