Miért akar minden férfi szexszel kezdeni? Miért annyira rámenősek?
Miért küld egy férfi már akkor intim fotót, amikor még nem is csókolóztak? És miért akarja már második randi előtt bebiztosítani magát, hoy a nőnél aludhat? Miért nem hangolódnak rá a nő ritmusára? Miért hiszik azt, hogy ha egy nő az első randin nem akar csókolózni, az nem feltétlenül azt jelenti,h ogy nem vonzódik hozzá, és ha második randin nem akar egész éjszakás szexet, az sem azt jelenti, hogy nem akarja a pasit?
Tudom, sok kérdés. De esküszöm, nem értem. :( Már ott tartok, félek ismerkedni, mert mindent azonnal akarnak, én meg tényleg lassú vagyok (nem kéretem magam). :((((
"Te se állsz le gülü szemű,roma származású,szakállas nővel."
Ja, csakhogy itt nem arról van szó, hogy az ilyen válaszolók bűn rondák lennének, csak éppen nem úgy néznek ki, mint Brad Pitt, vagy az éppen aktuális szépségideál. Nekem egy átlagos csaj tökéletesen megfelelne, mert én is átlagos vagyok külsőre, kár hogy a drága hölgyeknek nemes egyszerűséggel ez nem elég. Lassan tényleg Tony Starknak kell lenni, milliárdos, szépfiú playboy, nagypofájú szuperhősnek, hogy az embert egyáltalán emberszámba vegyétek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!