Csak szerintem undorító ha egy csajnak feketék elől a fogai?
Szerintem csak annyi, hogy nem tisztogatják, és hát akkor se tudom hogy tud elől elkopni.
Mert ugyebár hátul gumós, tehát vannak redői, amik közé be tud menni a kaja maradvány és marhatja a fog anyagát. De elől metsző fajta van, ami a többihez képest egyenes és akkor hogy? Szóval nem biztos hogy így. Lehet hogy ezt örökölték vagy nem tudom.
Szerintem neked kezdődő szürkehályogod van, és a szemlencsédnek pont az a része homályosodott el, ahová a lány fogai esnek, ha az arcára nézel. :D
Annak a kettőnek az 5-ből, akinek nem ilyen, pedig kicsit hosszabb az arca, és így már normálisnak tűnnek a fogai, nem oda esik a homály. :D
Engem mindenhogy taszít, legyen az fiú vagy lány :S nem azt mondom, hogy legyen hollywood-i a mosoly, de könyörgöm, egy kis odafigyelés nem árt. Igénytelenség a szájhigiénia elhanyagolása.
Nekem egy rossz fogam sincs, pedig kiskoromban öntöttem magamba a vacak cukros üdítőket. Nem genetika. Ápolás kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!