Nagyon paraszt voltam a sráccal?
Van egy csoporttársam, akit régebben kedveltem, de ő engem le se sz@r, soha nem beszélget velem stb. Mindig próbáltam vele kedves lenni, de elegem lett.
Ma ott ült egyedül a menzán, látta, hogy látom, hogy ő lát és fogtam, elsétáltam előtte egy szó nélkül és leültem máshova.
Nagyon bukó voltam? Nem tehetek róla, de egyszerűen elegem lett abból, hogy én mindig kedves vagyok vele. Ha utál, hát legye.
Nem. ebben semmi bunkó nem volt.
Ha beleköptél volna a kajájába akkor már igen.
sokszor ültünk egymás mellett, segítettünk egymásnak a tanulásban, most meg olyanokat csinál, hogy kinn ülök a padsor szélén, látja, hogy ott ülök egyedül, de ő véletlenül sem jön oda, inkább bemászik húszmillió emberen keresztül máshova.
Elegem lett, hogy jófej legyek vele.
Valaki kérdezte üziben, hogy reagált: nem tudom, nem néztem rá, háttal neki ültem le.
És egészen biztos vagyok benne, hogy nem tetszem neki,úgyhogy nem ez a helyzet. Csak ő tetszett nekem még mielőtt rájöttem, hogy egy s.ggfel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!