Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Gáz ha ismerkedek egy sraccal...

Gáz ha ismerkedek egy sraccal es a szex is feljon témaként? Tobbi lent

Figyelt kérdés
Mennyire gaz ha neha ker kepeket rolam? Aztan kozli h felall neki! Utalgat, celozgat. 24 evesek vagyunk. Mar nem tom eldonteni h ez a mai vilagban elfogadhatonak mondhato e az ismerkedesnel. Am meg rendesnek tunik. Ettol meg akarhat komolyat? Neha azt erzem ez mar nem fer bele, maskor meg azt h ne legyek prüd.

2014. márc. 16. 23:36
 1/8 anonim ***** válasza:
Az, hogy feljön a téma az nem gáz, de hogy, ilyeneket is mondogat, hogy "feláll" -.-, ez szerintem nem férfi, 24 éves létére ilyeneket írni....
2014. márc. 16. 23:37
 2/8 anonim ***** válasza:
hatareset... bar inkabb a nem annyira normalis felehez van kozel :/
2014. márc. 16. 23:38
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem gáz.
2014. márc. 16. 23:38
 4/8 anonim ***** válasza:
A netes ismerkedés olyan unalmas, hogy a valóságban necces témák is megszokottak.
2014. márc. 16. 23:39
 5/8 anonim ***** válasza:
Ne az számítson, hogy a mai világban mi a divat, hanem az, hogy személy szerint neked mi a véleményed.
 6/8 anonim ***** válasza:

A mai világban nem gáz. 20 évvel ezelőtt gáz lett volna.

Akkor ez a pasi komoly kapcsolatot nem is szeretne csak meg akar fektetni.

7/8 anonim ***** válasza:

A képküldéssel óvatos lennék, nehogy a napiszaron kössön ki.

36F

2014. márc. 16. 23:43
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Először is miért érdekel, hogy más számára ez elfogadható-e? A lényeg, hogy neked mi a véleményed róla.

A kérdéses szituációt pedig bontsuk két részre. Első, a szex, mint beszédtéma. Nem azzal a céllal ismerkedsz, hogy majd szexuális kapcsolat is legyen a kiszemelttel? Akkor pedig előbb-utóbb fel kell kerülnie ennek a témának a kommunikációs listára is.

Második a téma kifejezésre juttatásának stílusa. Szerintem az említett eset, hát nem is tudom. Én biztos nem így fejezném ki magam ismerkedésnél, legfeljebb egy stabil kapcsolatban, de akkor is csak módjával

Egyébként meg csak rajtatok múlik, hogy mi fér bele, de ezt talán egymással kellene megbeszélnetek.

2014. márc. 17. 00:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!