Most akkor tetszem neki?
Figyelt kérdés
Van egy srác,akinek az osztálytársával többször összegabalyodtam. A srác amikor látott minket együtt kérdezgette, hogy együtt vagyunk-e, járunk-e,vagy csak egy kaland nekem? Semlegesen válaszoltam,és hozzátettem,hogy nagyon bejön ez a tag. Most találkoztunk egy buliba és megkérdezte hogy hol van az osztálytársa,hol hagytam? Megint semlegesen válaszoltam. Miért érdeklődik ennyire? Simán megkérdezhetné tőle is, hogy mi van,ha osztálytársak. Talán szemetszúrtam neki is,vagy mire véljem ezt?2014. márc. 18. 21:55
1/2 Didiiayer válasza:
Meglehet, hogy bejössz a srácnak.
2/2 anonim válasza:
Lehet. De lehet, hogy tud valamit, amit te nem, esetleg egyik lány barátjának is tetszik a srác...stb. Millió és egy variáció lehet. Lehet, hogy attól a sráctól is megkérdezte már. A legegyszerűbb, ha ennyire érdekel, ha legközelebb visszakérdezel. =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!