Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van egy fiú. Osztálytárs....

Van egy fiú. Osztálytárs. Sürgős. Azt hiszem, tetszem neki. Ő is nekem. Következő lépés? (bővebben lent) Felpontozásért! ;)

Figyelt kérdés

Tizenöt kilométerre lakunk egymástól, közös programok lefújva. Beszélgetni nem fogok vele, mert: egy: kiröhög mindenki miatta, kettő: erre egyikőnknek sincs ideje, három: nem tudom, mi a hobbija, de ha megkérdezem egy haverjától, ő is kiröhög. Sajnos ilyen a mai világ, de szerintem ti is át tudjátok érezni.

Eljutottunk odáig, hogy gyakran szemezünk, meg hozzám ér "csak úgy" futólag, meg én is hozzá. Táncon a párom, tehát esetleg még ott mit tudnék csinálni tánc közben, hogy tudja hogy szeretem?

És hogyan tovább? (mai pletykálkodó perverz állatokkal vagyunk összezárva - osztály)

14/l (egyébként még sosem volt fiúm, szerintem neki se barátnője)

2014. márc. 18. 16:36
 1/7 anonim ***** válasza:

Kiröhögnek azért, mert beszélgettek?

A másik, miért vannak kizárva 15 km miatt a közös programok?

2014. márc. 18. 16:38
 2/7 anonim válasza:
Szerintem attól hogy 15 km-re laktok lehetnek programok. :) az nem olyan sok. :) Próbálj meg vele iskolán kívül beszélni, vagy valami. Egyébként éppen ezek miatt él a szabály, hogy házi nyúlra nem lövünk. :D
2014. márc. 18. 16:41
 3/7 anonim ***** válasza:

15 km-t lazán le is lehet biciklizni, nemhogy busszal elmenni ennyit..

Ha tetszel neki akkor miért nem vele foglalkozol??HA tényleg szeretsz valakit akkor vele foglalkozol nem a külső dolgokkal szóval te még kicsi vagy agyban az ilyenekhez szerintem.

Ideje meg kétlem, hogy nincs egyikőtöknek se..annyi biztos van, hogy a SAJÁT OSZTÁLYTÁRSADDAL beszélgess szünetekben legalább.

Ne a haverjától kérdezősködj hanem tőle!

2014. márc. 18. 16:43
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi, de mondom: ha leállok vele beszélgetni, rögtön húúú... nem normálisak az osztálytársaim... szünetekben meg ügyelnünk kell, és állandóan máshová vagyunk beosztva (a 7. átka, egész évben...). idő sulin kívül? nincs nagyon, ő meg állandóan rögtön lelép,meg én is. meg van egy tesóm, aki... na, neki rögtön feltűnne, meg ha valaki meglát vele együtt... a szüleim is ilyen fiúelleneksek, hogy 18 éves korom előtt ne legyen barátom, meg ilyenek... :o :/ Mit tehetnék?
2014. márc. 18. 17:01
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező!

Lehet a fiú is feltett egy másik kérdést a gyik-ra! :))

Ami így hangzik:

Van egy lány. Osztálytárs. S.O.S. Segítsetek! Hogy szólítsam meg? Sűrgős! Életveszélyes! Már 14 évesek vagyunk!Nincs időnk!Ennyi idősen most gyorsan kell cselekednünk, mert már a nyugdíjhoz közeledünk!Ráírjak a facebookon? Nem ciki ez? De, hisz kiröhögnek!A barátnői is röhögnek, ha megszólítom és az én barátaim is! Ez borzasztó!

Óriási messzeségben lakunk egymástól!Képzeljétek:15km-re, ami leküzdhetetlen akadály!!!Help!

Miért nem csak 100méterre lakik tőlem?? Miért??? Miért születtem erre a világra én szerencsétlen?

Nincs időnk!!! Értsétek meg, már 14 évesek vagyunk!!!Mindenről lekéstünk!! Mit tanácsoltok nekem, óh egyszerű halandó férfiúnak?

2014. márc. 18. 18:22
 6/7 anonim válasza:
Hol laksz, mert én is 15 km - re lakok és nekem is bejön valaki csak én fiú vagyok.
2014. márc. 22. 13:42
 7/7 anonim válasza:
Én is táncolok és ő a párom.
2014. márc. 22. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!