Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Tetszem neki? miért nem lép?

Tetszem neki? miért nem lép?

Figyelt kérdés
Van egy srác, aki tetszik nekem . Már pár hete, hónapja mindig figyeljük egymást ,összeakad a tekintetünk bárhol ...Párszor amikor figyeltem ő a barátjával beszélgetett közbe engem nézett. Egy Suliba járunk én idősebb vagyok nála de nem vagyunk barátok nem is ismerjük ugy annyira egymást. Nem tudom mit tegyek hogy megismerjem? Soha nem beszélgettem még vele! :/ Vajon énis ugy tetszem neki ,mint ő nekem? de ha ő nem lép én lépjek felé? de az a baj félek a visszautasítástól .. valaki segítsen mittegyek ?

2014. márc. 18. 21:37
 1/7 anonim válasza:
probálj vele barátkozni megismerni annyi hogy csak beszélj vele :D
2014. márc. 18. 21:41
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Habár nem vagyok a fb-on való ismerkedés híve, de ez esetben, ha tudod a nevét, szerintem vedd fel vele ott a kontaktot!

Hajrá! :)

2014. márc. 18. 21:46
 3/7 anonim ***** válasza:
44%
mikor olvastam az első pár sort, azt hittem már te vagy az a lány. mert ugyan ebben a helyzetben vagyok én is, mint az a srác. de még így sem ajánlom, hogy lépj. neki kéne megtennie. persze jeleket adhatsz, felkeltheted az érdeklődését további szemezgetéssel, egy apró mosollyal esetleg. neked drukkolok!:)
2014. márc. 18. 22:19
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat , megpróbálok tenni valamit remélem összejön :)
2014. márc. 18. 22:22
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Hű.. bárcsak ezt most az a csaj írta volna ki, akire gondolok :D Csak mert a körülmények kisértetélyesen hasonlók :DD Ja, kérdésedre válaszolva, lépjél, mert lehet hogy azért nem lép, mert úgymond "túl jó csaj vagy" nálam ez a helyzet :)
2014. márc. 18. 22:29
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem meg hülyeség, hogy a lány ne léphetne. Ugyan úgy léphet. Egyenjogúság van. Nincs erre szabály. Szóval hajrá!
2014. márc. 18. 22:32
 7/7 anonim válasza:
Én is ebben a helyzetben vagyok. Melyik városban laksz?
2014. márc. 19. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!