Hogy álltok az alacsony lányokkal?
Figyelt kérdés
Fiúk, férfiak, nektek mennyire jönnek be a 158-160 cm körüli lányok, akik kicsit formásabbak? nem azokra az alacsony, törékeny, nagyon vékony lányokra gondolok, hanem olyanokra, akin azért van mit fogni de egyeltalán nem ducik. Én személy szerint 43 kg vagyok de azért a combjaim meg a fenekem elég "formásak". Jobban bejönnek a magas, hosszú lábú lányok?2014. márc. 18. 20:12
11/11 anonim válasza:
Sehogy. A magasságomból adódóan nem hozzám valóm méretben és kész. Lehetnek akármilyen szépek belülről, se vékonyan, se ducin nem kellenek, mert nem én vagyok az emberük. Nekem nem állna fel rájuk, na. A vonzó nő számomra 170 felett kezdődik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!