Szerintetek "ciki" társkeresőn ismerkedni?
Figyelt kérdés
2014. márc. 18. 19:55
11/15 anonim válasza:
Nem ciki, csak egyből azt gondolják az emberek, hogy valami gond van, ha valaki nem talál párt magának személyesen, és a netes társkeresőkre "fanyalodik".
13/15 anonim válasza:
Én nem merném híresztelni, hogy használom.
Ha másról megtudom h használja, nem tartom cikinek emiatt
14/15 anonim válasza:
Én nem érzem cikinek. Társkeresőn ismertem meg a férjemet, már 4 éve együtt vagyunk boldogságban. Soha senki más iránt nem éreztem szerelmet, csak iránta. kb leszarom ha valaki szerint ez hú de ciki. Nekünk nem az. A boldogság nem ciki:)
Szerintem inkább az a ciki, ha valaki ítélkezik erről: szóval hogy ciki, vagy hogy végső elkeseredés meg ilyen marhaságok....na az ilyen hozzáállás az ciki, meg szánalmas is.
15/15 anonim válasza:
utolsó vagyok: még annyit tennék hozzá, hogy teljesen ingyenes oldal volt, és csak hat hónapot voltam fent. Ennyi ideig tartott rátalálni. Megváltoztatta az egész életemet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!