Szerintetek "ciki" társkeresőn ismerkedni?
Figyelt kérdés
2014. márc. 18. 19:55
1/15 anonim válasza:
Talán épp ezért találták ki...
4/15 anonim válasza:
Szerintem igen, nekem a végső elkeseredettség jut róla eszembe.
5/15 Hirs Wobika válasza:
már bocsánat de ez egy hülye kérdés ezek ezért készülnek :)
6/15 anonim válasza:
Nem ciki... ott is lehet.
Van előnye is - és persze hátránya is.
Könnyebb eltávolítani a neked nem tetsző egyéneket - persze normálisan.
Hátrány, hogy az oda feltöltött fotó nem 100%-os, hogy azt ábrázolja, aki felrakta.
7/15 anonim válasza:
Naiv vagy, Hirs! És az összes társkeresőt használó. Az egész a lehúzásról szól. Az összes nagy társkereső fizetős, tele van kamuprofilokkal, amiket többnyire az oldal készítői tesznek fel, tele van reklámokkal amikre az ilyen több éve nem (vagy soha sem) volt nőkkel pasiknak már szükségük van. Csodakészítmények szexuális zavarra, örömlányok hirdetései....
8/15 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy erre készültek...
A cikit úgy értettem, hogy, ha megtudnák barátok, rokonok, akkor nem nevetnének-e ki.
2014. márc. 18. 20:02
9/15 anonim válasza:
Abszolút nem ciki, legalábbis szerintem. Az unokatesóm ott ismerkedett meg a későbbi férjével, és van egy szép kislányuk, aki öt éves. Természetesen vannak hátrányaik is a társkereső oldalaknak, de ennyi erővel akkor élőben sem lenne tanácsos ismerkedni.
10/15 anonim válasza:
Nem ciki, hisz megteszel mindent, hogy párt találj, ennyi...
(Régen a Szabad Föld-ben is hirdették magukat az emberek például.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!