Mit csináljak ha nagyon tetszik valaki? ) (Hosszabban lent)
Az a helyzet hogy nagyon tetszik nekem valaki.Ennyire még sose tetszett senki.Az a baj hogy már ráírtam facebookon de nem válaszolt.Élőben még nem mertem megszólítani.Tegnap is az volt hogy összetalálkoztam vele de még köszönni se mertem.A barátnőim azt mondják hogy beszéljek vele de nem tudom.Még az a baj hogy ő nagyon népszerű a suliba és gazdag én meg hozzá képes semmi se vagyok.Attól is félek hogy ha beszélek vele akkor elmondja a barátainak és utána már az egész suli tudni fogja mert ugye népszerű.
Szerintetek mit csináljak?Csak normális válaszokat várok mert nagyon fontos.
16/L
Ha vissza sem írt,az nem jelent túl sok jót..
De legelőször kezdd köszönéssel. Ha visszaköszön,az már valami,de ha köszönni sem köszön,akkor felejtsd el.
16L
ha olyan népszerű, akkor nem fogja megemlíteni a "bukásodat", mert egyszerűen nem érdekel ennyire se.
de amit az első is írt, próbálj meg köszönni, vagyis inkább beszélgetést kezdeményezni, kiharcolni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!