Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Figyeljetek! (Főleg lányok véleménye érdekel de fiúk is segíthetnek) Összejöttem egy lánnyal de mióta elmondtam neki hogy tetszik alig beszélünk! Mit csináljak? Hosszabban alul!
Figyelt kérdés
Egy lánynak megmondtam hogy tetszik pár nap múlva megmondta hogy én is tetszem neki.Én azt szeretném hogy járjunk de nem tudom hogy mondjam neki főleg hogy mióta ez kiderült alig beszélünk.Kérlek segítsetek!2010. júl. 10. 23:34
1/10 anonim válasza:
Ha elmondtátok egymásnak hogy "tetszel nekem" akkor szerintem innen könnyű továbblépni. szépen megkeresed és megkérded nem-e akar többet e.
2/10 anonim válasza:
Mondta h tetszel neki,és szerintem arra vár hogy kezdeményezz,hivd el randira.Ő a maga részéről megtette amit kell,színt vallott.Neked kell most lépni.Én is ezt várnám el egy fiútól,h elhivjon,nem forditva.:)
3/10 A kérdező kommentje:
kösz a segítséget de még jöhetnek tippek ;)
2010. júl. 10. 23:44
4/10 anonim válasza:
szerintem is hívd el valahova, aztán majd alakul tovább :)
valószínűleg szégyenlős, és azt várja, te csinálj valamit.
5/10 anonim válasza:
tuti hogy most ez miatt zavarban van és alig mer veled találkozni is
szerintem valami spontán dologgal kellene indítani, pl beszélgetni vele, amikor véletlenül találkoztok és röviden, hogy ne kezdjen el zavarában össze-vissza beszélni
6/10 A kérdező kommentje:
köszi segítséget!:)
2010. júl. 11. 15:39
7/10 A kérdező kommentje:
MINDENKINEK AKI SEGÍTETT!Nagyon szépen köszönöm a segítséget elmondtam a lánynak hogy többet szeretnék kiderült hogy ő is csak arra várt szóljak neki nagyon nagyon szépen köszönöm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2010. júl. 11. 18:58
8/10 anonim válasza:
Nem ezt beszéltük meg, ej-ej! Hát jótanácsért jössz ide, vagy pofonért? :)
9/10 anonim válasza:
Hát ezek szerint mégse jöttél vele össze, nem? xd "Összejöttem egy lánnyal... szeretném, hogy járjunk." Hát ha már összejöttél volna vele, akkor már járnátok nem? Bocs, hogy okoskodok, de nekem ez nem tiszta:D
10/10 A kérdező kommentje:
bocs nem ezt akartam visszahozni
mindenkitől sorry bocsi elnézést stb.
2010. júl. 12. 23:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!