Mit jelent ez a viselkedés egy lánynál?
Figyelt kérdés
Van egy lány aki elég régóta tetszik nekem, rendszeresen mellém ül a buszon, még ha van máshol is hely, viszont sose néz rám, vagy akár felém, és rögtön felugrik mikor megérkezünk. Egy faluban lakunk de korábban szó szerint egyszer se ült le mellém. Én szeretnék megismerkedni vele, de ez nem jelent sok jót, igaz? Amúgy szerintem tudja hogy tetszik nekem, mindig próbálok szemezni vele, bár eléggé faarcom van ha ideges vagyok.2014. márc. 18. 17:25
1/4 anonim válasza:
A falusi románc. "Héjdá bojz".
Amúgy nem azért ül melléd mert te vagy rajta kívül az egyetlen fehér a buszon? (Hátul meg a füstösök)
2/4 Mr. Brown válasza:
Azt jelenti, hogy nem szeretne fent maradni a buszon, ezért még időben leszáll. A többit csak hozzáképzeled.
3/4 anonim válasza:
Szerintem lehet, hogy észre se vesz... valami konkrétabbat kéne tenned, hogy felfigyeljen rád. Mondjuk ha már mellette ülsz, akkor beszélgethetnétek vagy valami...
4/4 anonim válasza:
Kezdeményezz beszélgetést.:)
Biztos,hogy nem csak úgy a semmiért ül oda.:D Aki nekem nem szimpatikus azt messziről elkerülöm,nem,hogy leüljek mellé..Lehet,hogy félős a lány.Arra vár,hogy te kezdeményezz,úgyhogy hajrá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!