Ha egy férfi nem reagál az egyértelmű flörtölésemre, akkor veszett ügy? (bővebben lent) 22N
Figyelt kérdés
beszélgettünk, többször megérintettem, megsimogattam, és búcsúzáskor mégis csak két puszit kaptam és azt, h majd még összefutunk. Igaz, ittas volt és nem érezte jól magát, emiatt nem közeledett hozzám? Vagy nem akar tőlem semmit?2014. febr. 28. 15:54
2/7 anonim válasza:
Hát nem tudom ezekből és semmire nem következtetnék, pláne ha részeg vagyok :D
3/7 anonim válasza:
1. Egy ittas férfitól mégis mit vártál? Lehet már nem is emlékszik a történtekre.
2. Sokan nem becsülik a könnyű prédát, én sem.
4/7 A kérdező kommentje:
hármas: ha könnyű préda lennék, akkor még nem lennék ennyi idősen is szűz. és hidd el, nem azért vagyok szűz, mert ronda lennék, tetszem a férfiaknak, ezalatt az este alatt is rámnyomultak páran. de nekem Ő kell. azt hiszem, kezdek beleszeretni, és emiatt vagyok bátrabb vele
2014. febr. 28. 16:03
5/7 Moszuke válasza:
a pasik segg hülyék a flörtöléshez, tisztelet a kivételnek.
ha nem írod, hogy ez az én se venném flörtnek ezeket...
7/7 anonim válasza:
Ha részegen sem akart megcsókolni és lelépett akkor ne éld bele magad 23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!