A férfiak többsége csak azt állítja, hogy a természetes nők tetszenek nekik, de alapból észre sem veszik őket?
Kérdező!
Merre kocogsz? Kocogjunk együtt! Egyedülálló, korrekt vagyok. 46/F.
Látják,hogy carul érzed magad úgy ahogy vagy!! Fogadd el Önmagad!! Nem mindenki olyan felszínes!
Amikor tini voltam,szép kis belem volt,(nem voltam soha kövér,csak + 8 kg volt rajtam) de letojtam,nem húztam be. A cickóim is csak cickók,éppen voltak/vannak. Nem érdekelt,tükörbe sem nagyon néztem :-) Nem jártam csini ruhákban,mert csórók voltunk. És tudod mit? Önmagam voltam,jól éreztem magam és ennek köszönhetően több pasast vettem le a lábáról,mint a nagymellű,bombázó osztálytársaim! :-)
De hogy tovább írjam: amikor a nagybetűs életet elkezdtem a suli után és dolgozni kezdtem is ...hát elég viccesen néztem ki így vissza gondolva,vagy inkább idétlenül?- ízlések és pofonok :-) De nagy ívben tettem rá!! Önmagam voltam,mindig mosolygós,jókedvű,aki ezzel a bájával olyan embert csábított így el,akivel a mai napig együtt van! és ennek már 8 éve! :-)
Fogadd el önmagad!
én elvesztettem az önbizalmam egy időre,amit úgy szereztem vissza,hogy elkezdtem megfigyelni az utcán lévő embereket- körbe nézel,és mindenkin látsz valamit,ami biztos nem tetszik Neki,de felvállalja.. hát akkor én miért vagyok kiakadva magamon?? pl nem áll a fülem a fejemhez.több személy van,akinek még ennyire sem mint nekem,mégis összeköti a haját. Kellett pár hét,de már most egy ideje én is felkötöm a hajam.
Sok sikert az önbizalmad megtalálásához!! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!