Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A férfiak többsége csak azt...

A férfiak többsége csak azt állítja, hogy a természetes nők tetszenek nekik, de alapból észre sem veszik őket?

Figyelt kérdés
Teljesen átlagos, ápolt, sokat sportoló nő vagyok. Mivel 33 éves múltam, elengedhetetlen, hogy sminket vagy magassarkú cipőt kelljen viselnem, amit szívből utálok, de ez van. A legjobban akkor érzem magam, ha reggel kocogni indulhatok, és edzőcipőt húzhatok, és elég csak összefogni a hajam. Vagy ha uszodába róhatom a medence hosszakat, és vizes hajjal mehetek szaunázni. Nem vagyok túlzottan bulizós típus, és elég nehezen nyílok meg. Azt tapasztaltam, hogy amikor a legjobban érzem magam, akkor valahogy sohasem közelednek felém a férfiak, ellenben ha kisminkelve, kevésbé kényelmes ruhákban feszengek valami társaságban, akkor ez azonnal megváltozik. Tudom, hogy baromság erről ábrándozni ennyi idősen, mégis annyira szeretném, ha valaki akkor figyelne fel rám, amikor mondjuk a szaunában lazítok, vagy hétköznapi cuccban válogatok egy könyvesboltban. A pár közeli barátom szerint a humorom miatt is nagyon kedvelnek, olyan jó lenne, ha valaki önmagamért venne észre. Nyilván nem csupa jó tulajdonságból tevődik össze a személyiségem, de nem hiszem, hogy bármiben is rosszabb lennék másoknál. Akkor is így van, ha ez leírva már bődületesen cikin, vagy hülyén hangzik.

2014. márc. 18. 09:20
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Merre kocogsz? Kocogjunk együtt! Egyedülálló, korrekt vagyok. 46/F.

2014. márc. 18. 13:46
 12/12 anonim válasza:

Látják,hogy carul érzed magad úgy ahogy vagy!! Fogadd el Önmagad!! Nem mindenki olyan felszínes!

Amikor tini voltam,szép kis belem volt,(nem voltam soha kövér,csak + 8 kg volt rajtam) de letojtam,nem húztam be. A cickóim is csak cickók,éppen voltak/vannak. Nem érdekelt,tükörbe sem nagyon néztem :-) Nem jártam csini ruhákban,mert csórók voltunk. És tudod mit? Önmagam voltam,jól éreztem magam és ennek köszönhetően több pasast vettem le a lábáról,mint a nagymellű,bombázó osztálytársaim! :-)

De hogy tovább írjam: amikor a nagybetűs életet elkezdtem a suli után és dolgozni kezdtem is ...hát elég viccesen néztem ki így vissza gondolva,vagy inkább idétlenül?- ízlések és pofonok :-) De nagy ívben tettem rá!! Önmagam voltam,mindig mosolygós,jókedvű,aki ezzel a bájával olyan embert csábított így el,akivel a mai napig együtt van! és ennek már 8 éve! :-)

Fogadd el önmagad!

én elvesztettem az önbizalmam egy időre,amit úgy szereztem vissza,hogy elkezdtem megfigyelni az utcán lévő embereket- körbe nézel,és mindenkin látsz valamit,ami biztos nem tetszik Neki,de felvállalja.. hát akkor én miért vagyok kiakadva magamon?? pl nem áll a fülem a fejemhez.több személy van,akinek még ennyire sem mint nekem,mégis összeköti a haját. Kellett pár hét,de már most egy ideje én is felkötöm a hajam.

Sok sikert az önbizalmad megtalálásához!! :-)

2014. márc. 19. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!