Lányok/fiúk, akik képeket töltötök fel magatokról értékelésre, miért teszitek?
Komolyan érdekel, de nem tudom mennyire kapok majd őszinte válaszokat az érintettektől.
Értem én, hogy a sok remek alakkal büszkélkedő ember szívesen mutogatja, hogy mennyire eredményesen sportol, vagy diétázik, és ezt örömmel kürtöli világgá.
Ami viszont nagyon visszatetszést kelt, mikor affektálnak mellé egy csomót, hogy "jaj, nem vagyok kövér? ez a ruha nem előnytelen? nem túl vastag a lábam?"...stb. Ha valaki annyira exhibicionista, hogy várva a kommentek áradatát kiplakátolja magát, az mit aggódik?
Nyilván, aki felteszi a fotóját közcsámcsogás céljából, az pontosan tisztában van azzal, hogy hogyan néz ki, hiszen van otthon tükör.
Azért van szükség a nyálcsorgató visszajelzésekre, hogy az önbizalom még jobban erősödjön? Kb. olyan, mint amikor kamuból regisztrálnak társkeresőkre, csak azért, hogy megtudják mennyien írnak majd nekik? Vagy miről van itt nagyba'szó?
Megjegyzem, én nem mutogattam magam, de szerintem:
Egy részük azért, hogy kikérjék úgy az emberek véleményét, hogy azok nem ismerik őket, így tudják, hogy nagyobb a valószínűség az őszinte válaszra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!