Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Jó nők, ismerkedünk? , írtok...

Jó nők, ismerkedünk? , írtok nekem egy kis bemutatkozót magatokról?

Figyelt kérdés
2014. márc. 12. 00:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

25 éves vagyok, 178 centi, hosszú szőke göndör hajam van, és párkapcsolatban élek több, mint egy éve.

Ez így jó?

Ugye nem gondolod, hogy majd neked, vagy bármelyik férfinak a nők fognak írni? :)

2014. márc. 12. 00:58
 2/12 anonim ***** válasza:

kalányos anzselika vagyók

szeretem a lyó ki álásu férrfilyakat

lyó lene mán valami lyó kis kandur a ház hoz !

menyi a segíjed ??

2014. márc. 12. 01:02
 3/12 A kérdező kommentje:
első,jáj de gonosz vagy,biztos sátánista vagy,miért ne írhatnának a szép lányok a kedves lányok,nem olyanok mint te.
2014. márc. 12. 01:12
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
23 éves vagyok, hosszú szőke hajam van, kék szemem, mások szerint szép vagyok, jó alakom van. Konditerembe járok, nincs rajtam felesleg, a popsim kemény, a mellem nagy, a farkam 18 cm.
2014. márc. 12. 02:18
 5/12 anonim ***** válasza:
Én rossz nő vagyok, nem írok!
2014. márc. 12. 05:17
 6/12 anonim ***** válasza:
Csak is akkor ha vagy nagyon jó pasi vagy, vagy nagyon gazdag. Mutass magadról képet.
2014. márc. 12. 06:27
 7/12 anonim ***** válasza:
Csak ne győzd a sok privátot. Szerencsétlen :D
2014. márc. 12. 06:43
 8/12 A kérdező kommentje:
Én egy nagyon jóvágású izmos fiatalember vagyok,egy zsák dolár van mindig nálam(erről lehet megismerni,aki már látott az tudja),szerény,jó és szép nagyon,akkor varoom a széplányokat,ha rossz lány az sem baj.
2014. márc. 12. 10:14
 9/12 anonim ***** válasza:
kajak ilyen szövegek után vársz arra, hogy jelentkezzenek? :D ennél már csak a sorsolás lenne jobb, homlokra írt "engem dugj meg" felirattal -.- komolyan ember, legyél már férfi, ha olyan szerényen vagy nagyra magaddal, menj ki a házból és ismerkedj
2014. márc. 12. 11:32
 10/12 A kérdező kommentje:
te mit akarsz utolsó,nem vagyok bu zi kopjál innen,csak szép nők írjatok :))
2014. márc. 12. 12:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!