Fiúk! Egy kapcsolat elején milyen sűrűn keresitek a másik felet?
Figyelt kérdés
Légyszi írjátok le hogy hol, milyen formában, mennyi ideig, stb...2014. márc. 17. 15:00
1/4 anonim válasza:
Vérmérséklettől és alkalomtól függ.
2/4 anonim válasza:
Ez attól is függ, hol vettük fel a kapcsolatot eleinte, vagy hogy miben egyezünk meg. Ugyanis ha jól értem, akkor ti már kapcsolatban vagytok, szóval ezt lehetne fixálni szerintem.
Mennyi ideig beszélünk? Én szeretek addig, amíg jól esik, vagy időnk van, utálom a felesleges játszmázásokat.
3/4 A kérdező kommentje:
ezt arra értettem, mikor éppen külön van a két fél. telefonon, interneten, stb? Mennyit? Miért?
2014. márc. 17. 15:08
4/4 anonim válasza:
Egyénfüggő. Párommal 3 hónapja vagyunk együtt, de amikor csak lehet viberen írogatunk. Reggel és este lefekvésig. Csodálkozom, hogy nem zavarja :D Ha nincs net, egyszer biztosan keressük egymást, mondjuk napközben, amikor dolgozunk. Mindezt úgy mondom, hogy mindketten bevallásunk szerint csak szeretjük egymást és nem vagyunk szerelmesek. Egy hosszú barátságból alakult ki ez a kapcsolat, nem távkapcsolat, tehát elég közel lakunk egymáshoz, de mindkettőnknek megvan a saját kis megszokott életritmusa. 30-on felüliek vagyunk, ha ez számít valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!