Tényleg túlzottan ragaszkodik, vagy én reagálom túl?
A hétvégén találkoztam egy sráccal egy egyetemi buliban. Nagyon rendes volt és jófej, még haza is kísért. Megtetszett és láthatólag én is neki. De igazából már akkor is fura volt, amikor haza kísért, hiszen elég sokszor megdicsért. A nagyobb gond viszont ott kezdődött, hogy amióta facen beszélünk, állandóan dícsérget, pedig még nem is ismerhet igazán, sőt még látni is csak egyszer látott. Már a telefonszámom is el akarta kérni, pedig én ilyen hamar nem szoktam megadni senkinek sem. Plusz tett rá utalásokat, hogy szeretethiánya van, és itt megint dicsért, hogy én vagyok neki a gyógyír. Mondta, hogy szóljak ha már sok amit tesz, de én már teljesen kiábrándultam belőle és úgy érzem túlságosan ragaszkodik hozzám.
Mindketten 22 évesek vagyunk.
Tipikus? Ezek szerint több hasonló srác van aki dicsér, majd a múltjáról akar dolgokat elárulni pár nap után. Még sosem találkoztam ilyennel, ezért kérdezem.
Hiszek a megérzésemnek, szerencsére még sosem csapott be, előbb utóbb mindig rájöttem, hogy valaki mellett mért fog el az a bizonyos rossz érzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!