Lányok! Ha buliba mentek a barátotok nélkül felvesztek kihívó ruhát?
Már miért lenne visszafogott? Nagy téveszme is, hogy a nő a férfiaknak öltözik ki! Hát nem! A nő úgy öltözik, hogy jól érezze magát, hogy csodálják.
Aki knvas ruhákban érzi jól magát, az a barátja mellett sem fogja vissza magát, ez a nő stílusa.
persze, nem csak a barátomnak szeretnék tetszeni
de ez nem azt jelenti, hogy engedem másnál, hogy próbálkozzon
Nem 5 vagyok, de egyetértek vele. Ne csak a barátom csodáljon. Ha már évek óta együtt vagyunk (és együtt vagyunk), a társaságban/mindennapokban teljesen másképp viselkedem, mint szingliként, tudják is mások, hogy nem vagyok szabad, és így csakis a páromtól kapok elismerő szavakat. Ő meg hát szerelmes, még bálnaként is szépnek látna rózsaszín tütüben. Az igenis jól esik, ha más ember is észreveszi, hogy adok magamra, hogy törődök a külsőmmel, és megdícsér, vagy csak némán végigmér. Nem mindig, de pl ha barátnőkkel megyek bulizni, akkor általában kicsípem magam, kicsit jobban. Valljuk be, egy évek óta tartó kapcsolatnál a mindennapi bókolás már elég ritka dolog, és igenis jól esnek a kedves szavak. De ezen kívül más igényem nincs a kiöltözéssel, így megcsalásról szó sincs.
Szóval, kedves kérdező, bár csak a magam nevében beszélhetek, de azért kétlem, hogy bulizni az összes foglalt lány trampliként menne, és aki csinos, az csakis szingli lehetne.
Igen szoktam felvenni buliba kihívó ruhákat akkor is amikor csak a barátnőimmel megyek el. Hogy miért? mert egy nő főleg magának öltözik ki :) tetszenek, így felveszem őket, nem más pasik véleménye miatt.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!