Ismerkedni? 21/L
Az én sportom a Mahhjong...
A viccet félre téve, az egyik, hogy elég szubjektív az, hogy normális.
A másik, hogy elég kevés a leírt tulajdonság, és nem pontos.
A harmadik, hogy itt kevés az ilyen, szóval most közutálatnak fognak kitenni azok, akik elég keserűek és nem felelnek meg ezeknek a feltételeknek.
7es, olyan hatalmas elvárások nincsenek itt...
Az megint más, hogy te nem tudsz megfelelni ezeknek, de ezért ő a hibás?
A negatív kommenteket nem veszem magamra, szóval akár be is fejezhetitek. De ha jól esik itt nyivákolni, akkor csak nyugodtan, ezzel nem engem minősítetek, kedves kommentelők. Nem kértem hatalmas dolgokat, akinek ezek sem teljesíthetők, azokkal nem tudok mit kezdeni. A magasság az egyetlen ami úgy gondolom hogy extraság, DE mivel én keresek párt, ezért az én "igényeimet" írtam le. Ha nektek nem tetszik, nem vagyok rá kíváncsi. Ti is kiírhattok hasonlóakat, amik Nektek felel meg, nem más kérdése alatt kell rinyálni csak azért mert túl sok a szabadidőtök amivel nem tudtok mit kezdeni. Sajnállak Titeket!!!
Az intelligensebbeknek pedig köszönöm a hozzászólásokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!