Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan vágódjak be nála?

Nonika00 kérdése:

Hogyan vágódjak be nála?

Figyelt kérdés
Nagyon bejön nekem egy srác.Velem egy idős.Olyan jó hogy a mellettem lévő utcában lakik. Már régóta ismerem hiszen óvoda társam is volt. De sehogy se tudok a közelébe férkőzni mindig a haverjaival megy haza, külön osztályba is járunk, és van facebookja de az a baj hogy nem nagyon lép fel ő inkább kint van és dolgozik. Így nem tudok vele beszélni se semmi. Mit tegyek?

2014. márc. 15. 19:45
 1/3 anonim válasza:
Menj oda hozzá egyszer, hogy "helló, ez és ez vagyok, tudod oviból, stb." és akkor valószínûleg felismer, aztán kezdj el vele beszélgetni és hozz fel cikis vagy közös élményeket, amin mindketten nevethettek
2014. márc. 16. 21:39
 2/3 A kérdező kommentje:
Csak az a baj hogy hát hogy mondjam régen úgy 5-dikben volt egy kis nézet eltérésünk mert a haverjával jártam és úgy csúfoltak hogy "hősszerelmes" miután szakítottunk :/ és ismer már meg beszélgetem vele de mindig a haverjaival van ha megy haza vagy ha jön haza :/ Az jó lenne ha a haverjával össze haverkodnék jól és akkor nem lenne kínos előtte vele beszélni?
2014. márc. 18. 19:55
 3/3 anonim válasza:
1# Szerintem ha jóban vagy a haverjaival, akkor még kínosabb, mert nem mered előttük elmondani...
2014. márc. 18. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!