Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem! Hogyan vágódjak be nála? Helyes ez így?
Van egy srác, MSN-en beszéltünk. Nem gyk, nem chat, hanem myvipen keresztül. Nagyon jófej, volt hogy 17 (!!!) órát beszéltünk egy nap! Olyan tipikus megunhatatlan ember :D Rájöttem arra, hogy teljesen oda vagyok érte. Minden tett után az jut elsőre eszembe, hogy húú, majd elmesélem neki :D teljesen az ideálom, helyes is. Volt egynéhány mondata, amiből az jött le, hogy nem vagyok neki én se közömbös. Mivel tudnék nála bevágódni?
én 14/l ő 15/f
én merek :) sétálunk egyet a városban, majd hazavisz. tehát nem egyből felülök mögé :D én profi benzintyúk vagyok, ő is vitt már embert (haverjait, akik kb 2x olyan nehezek lehetnek mint én :D). ültem már tök ismeretlenek mögé is. félelemérzetem nincs.
am mire gondoltál konkrétan? miért ne üljek fel? mert eleshetünk? vagy mert nem ismerem? miért?
egyrészt rossz az idő. Másrészt olyan hideg van h megfelelő öltözet nélkül megfagysz.
A másik!
Az h sokat dumáltok nem jelent még sokat.
EGYET JEGYEZZ MEG! SOSE ÜLJ FEL OLYAN MÖGÉ AKIT NEM LÁTTÁL EDDIG MOTOROZNI, ÉS NEM ISMERED LEGALÁBB 1 ÉVE MÁR!
Hidd el, nálam nagyobb "benzintyúk" nincs.
5 éve vagyok a párommal, de csak egy év után ültem fel mögé, és azt is csak nyáron.
A decemberi akcióban vettem a mocis felszerelésem (ruha, bukó, kesztyű) 380 ezer forintért!!!!!!!!
Mellesleg 15 évesen mit motorozik? sincs is rá jogsija nem?
Olvasd ezt végig! A kommenteket is! Főleg az első kommentet!!!!
Ez autóbaleset...mi lett volna ha motorral zakóznak el?
Örülök h alszol erre a dolgora még egyet.
Bármi előfordulhat egy tapasztalt motorossal is, pláne egy fiatal kis tapasztalatlan gyerekkel.
És látod, írtad h rövid a táv. Nos, mi a párommal nyáron szinte 5-600 kilométereket utazunk, és így is borultunk egyszer. (nem a mi hibánkból, hanem mert ránkhúzták a kormányt) és ha nem lett volna rajtam akkoris drága cucc, akkor lehet h meg is halok.
22 éves létemre....
Szóval ezért írtam a 380ezret...mert olcsó, gagyi cuccal semmire se lehet menni. Egyszer elvágódsz és neked annyi.
Nem szeretném h 14 évesen kinyiffanj, mert beültél egy olyan fiú háta mögé, akit nem olyan rág óta ismersz.
Meg, hogy az igazat bevalljam- nem erkölcsi prédikációból- de a pasik szoktak néha napján "vagánykodni" h mennyit tud a motor, vagy a kocsijuk...és hogy tetszelegjenek a lányok előtt lehet h kicsit jobban nyomják a gázt (vagy húzzák) és ebből lesz a probléma.
A hóesés, a fagy pedig csak mégtöbb veszéjt jelentenek.
Fogadd meg a tanácsom, várj még kicsit a motorozással.
üdv :D:D
minden jót !
Sz
igazad van. rengeteg ember mögött ültem. de visszagondolva nekik rengeteg rutinjuk volt.. első kérdésük mindnek az volt, hogy mit engedek. nem lesz motorozás. apukám is 30 éve motorozik, őt átlökték a szembe jövő sávba, ahol egy teherautó jött..... inkább hazajövök vonattal :)
köszi :)
okos csajszi vagy, tudtam hogy belátod h veszélyes a motorozás... :):):)!!
Puszi :)
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!