Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Meddig tart a lányoknál a...

Meddig tart a lányoknál a tavaszi ismerkedéses szezon, amíg nagyobb hajlandósággal akarnak pasit találni?

Figyelt kérdés

2014. márc. 15. 11:30
 1/9 anonim ***** válasza:

Maga a "szezon" úgy még 1-másfél hónap lenne, ha nem emberekről lenne szó.

Az ember talán az egyetlen faj, ami nem időszakosan keres párt és nem időszakosan szexel.

Elég természetellenes, de az ember mindkettőt egész évben teszi.

2014. márc. 15. 11:32
 2/9 anonim ***** válasza:

Ó, hogy ennek elnevezése is van nálunk? Jó tudni...ez vicces. Valószínűleg a téli szezon lehet a legpopulárisabb, tudod a lányok nem szeretnek fagyoskodni, kell egy pasi, aki megolvasztja a szívünket és kölcsönadja a kabátját :P.

De mi az, hogy hajlandóság? Lehet, hogy csak veled nem hajlandóak ismerkedni, erre nem gondoltál?

2014. márc. 15. 11:34
 3/9 anonim ***** válasza:
A lányok mindig akarnak pasit találni, csak nem mindig találnak olyat, aki elég jóképű nekik.
2014. márc. 15. 11:38
 4/9 anonim ***** válasza:

25 éve vagyok nő, de eddig nem vettem észre, hogy lenne ilyen párzási időszak...

Ha az év többi részében nem találtál nőt, most sem fogsz.

OMG az ilyen hülyeségeket honnan szedik a pasik?

Komolyan olyan elképzeléseitek vannak a nőkről, hogy ijesztő...

2014. márc. 15. 11:40
 5/9 A kérdező kommentje:
Eddig a BSC képzés miatt nem fért bele a párkapcsolat az életembe. De így MSC és a munka mellett már belefér. Az átlag lánynak bejövök - igaza volt a második hozzászólónak - talán nem kellene kezdetnek az átlagosnál jobbat követelnem.
2014. márc. 15. 11:42
 6/9 anonim ***** válasza:
Hát ha te is átlagos vagy, akkor nem is jogos átlagon felüliséget elvárni.
2014. márc. 15. 11:53
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem macskák a lányok, kimegyek az utcára minden sarkon 2 macska babzik....
2014. márc. 15. 12:18
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem sokáig lesz tavasz, délután jön a tél.

Am. ilyen erőteljesebb ,,párzási" hajlandóság inkább csak a férfiaknál van, de az is inkább nyáron, de sok különbség nincsen a többi időszak és ezen időszak között.

2014. márc. 15. 12:53
 9/9 anonim ***** válasza:

"25 éve vagyok nő, de eddig nem vettem észre, hogy lenne ilyen párzási időszak..."

Én viszont 55 éve vagyok pasi, és igazolhatom, hogy létező jelenség. Sőt, a telihold időszka is alkalmasabb társkeresésre, mint a "mezei" napok. Profi nőcsábász lévén volt alkalmam megfigyelni ezeket.

2014. márc. 15. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!