Meddig tart a lányoknál a tavaszi ismerkedéses szezon, amíg nagyobb hajlandósággal akarnak pasit találni?
Maga a "szezon" úgy még 1-másfél hónap lenne, ha nem emberekről lenne szó.
Az ember talán az egyetlen faj, ami nem időszakosan keres párt és nem időszakosan szexel.
Elég természetellenes, de az ember mindkettőt egész évben teszi.
Ó, hogy ennek elnevezése is van nálunk? Jó tudni...ez vicces. Valószínűleg a téli szezon lehet a legpopulárisabb, tudod a lányok nem szeretnek fagyoskodni, kell egy pasi, aki megolvasztja a szívünket és kölcsönadja a kabátját :P.
De mi az, hogy hajlandóság? Lehet, hogy csak veled nem hajlandóak ismerkedni, erre nem gondoltál?
25 éve vagyok nő, de eddig nem vettem észre, hogy lenne ilyen párzási időszak...
Ha az év többi részében nem találtál nőt, most sem fogsz.
OMG az ilyen hülyeségeket honnan szedik a pasik?
Komolyan olyan elképzeléseitek vannak a nőkről, hogy ijesztő...
Nem sokáig lesz tavasz, délután jön a tél.
Am. ilyen erőteljesebb ,,párzási" hajlandóság inkább csak a férfiaknál van, de az is inkább nyáron, de sok különbség nincsen a többi időszak és ezen időszak között.
"25 éve vagyok nő, de eddig nem vettem észre, hogy lenne ilyen párzási időszak..."
Én viszont 55 éve vagyok pasi, és igazolhatom, hogy létező jelenség. Sőt, a telihold időszka is alkalmasabb társkeresésre, mint a "mezei" napok. Profi nőcsábász lévén volt alkalmam megfigyelni ezeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!