Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy ismerkedjek a neten hogy...

Hogy ismerkedjek a neten hogy ne tudja meg senki? A munkatarsaim például?

Figyelt kérdés

Poziciom miatt hulyet csinalnek magambol ha egyszeruen feltennem magam egy tarskeresore. Lennenek akik visszaelnek vele. Sajnos volt mar pelda ra a kornyezetemben. Mivel nem vagyok szep, jokepu macso eloben nem sikerult meg baratnot talalnom. Sajnos a tobb szaz probalkozas kudarba fulladt, de lett sok lany baratom.

Abban biznek hogy interneten talan a belso tulajdonsagaim alapjan is megkedvelne egy no. Aztan kesobb lehet hogy nem fog annyira szamitani a kulso.

2014. márc. 14. 23:31
 1/10 anonim ***** válasza:
Most akkor mi a kérdés? Ha ronda vagy hol ismerkedj?
2014. márc. 14. 23:34
 2/10 anonim ***** válasza:

Például itt :)

L

2014. márc. 14. 23:35
 3/10 anonim ***** válasza:
Több száz próbálkozás?És egy sem jött össze?Az kemény.Amúgy meg a netes ismerkedés sokkal keményebb pálya,ha szar a taktikád,mint az élő,úgyhogy nem a legjobb lóra teszel.Egyébként kamu fész profil,aztán onnan indítod a dolgaidat,bár ha nincsen nőd,akkor lehet az eredetiről is.
2014. márc. 14. 23:36
 4/10 anonim ***** válasza:

Regisztrálj, de ne az igazi neveddel, képet se tegyél fel.

Írd ki profilra, hogy facebookos kapcsolatfelvételt szeretnél és ott cserélgetnétek képeket, meg beszélgetnétek.

Csak azért mondom ezt, mert én is hasonló dilemmán törtem a fejem.

Ha minden jól megy, akkor nem munkatárssal ismerkedsz össze.

20/f

2014. márc. 14. 23:38
 5/10 A kérdező kommentje:

Sajnos nem jott ossze. Azt mondjak mindig hogy jobbat erdemlek meg hogy legyunk csak baratok inkabb mert olyan ertekes ember vagyok. Blablabla. Az igazi bajuk az arcommal van, nem valami szep.

Szoval a netes kereses meg nehezebb? Pedig ez volt az utolso remenyem. Facebookon nem szeretnek csak ugy zaklatni masokat.

2014. márc. 14. 23:45
 6/10 A kérdező kommentje:
4es ez jo otlet. Hat remelem hogy nem az lesz hogy "kuldj kepet" aztan utana tobb valasz nem jon.
2014. márc. 14. 23:48
 7/10 Moszuke ***** válasza:

marha egyszerű.

azt az állítólag sok lány barátot mozgósítsd, hogy szerezzenek neked párt.

ha már friendzone akkor hasznuk is legyen.

2014. márc. 15. 00:29
 8/10 anonim ***** válasza:

Az interneten biztos hogy nem a belsődet fogják meglátni először hanem a képedet amit feltöltesz. Ha nem tettszesz nekik akkor nem fognak visszaírni.

Élőben lehet hogy valaki nem tart helyesnek de ha jól érzi magát a társaságodban akkor később alakulhat valami.

Van olyan társkereső ahol a tagokat csak tagok látják, egy látogató nem. Tehát ha valaki meglát téged az ismerőseid közül ott akkor ő is használja, tehát egy szót se szólhat.

2014. márc. 15. 08:04
 9/10 A kérdező kommentje:
7es: igazabol nem is baratok csak ok mondjak hogy ne probalkozzak mar be naluk. Maguktol eszukbe se jutott eddig hogy segitsenek rajtam. Le se sz@rjak a sorsom. Pedig tudjak hogy mi a bajom
2014. márc. 15. 09:17
 10/10 A kérdező kommentje:
8as: hat igazad van ... errd nem gondoltam. De ha eloben nem megy a kulsosegek miatt es az interneten se ugyanemiatt akkor mit csinaljak? Inkabb megsem regisztralok, holtvagany ez is :(
2014. márc. 15. 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!