Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha annyira jól nézek ki,...

Ha annyira jól nézek ki, miért nincsen egy barátom sem és miért nem tetszem egy csajnak sem?

Figyelt kérdés
Mostanában többen mondták, hogy jóképű srác vagyok, de ez sztem nem igaz. Nem volt még életemben bnőm, nem tudom mi az a szerelem, nincsenek barátaim, mindenki meg vet. Vannak akik próbálják tettetni, hogy bírnak, de ha mellé akarok ülni, nem örülnek, ha ráírok Facebookon, nem válaszolnak. Társkeresőn is fent vagyok, de meg se néznek, ha írok vkinek, nem válaszolnak. Magányos vagyok. Azt nagyon utálom, ha learanyosoznak, mert az = a rondával. Miért mondják páran, hogy jól nézek ki, ha nem igaz? :(

2014. márc. 14. 18:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Valószínűleg sugárzik belőled ez a ,,született vesztes vagyok,és senkinek sem kellek" attitűd,ami nem túl vonzó jelenség őszintén szólva.Egy önbizalomhiányban szenvedő,keserű ember persze,hogy nehezebben talál magának társaságot.Nézd csak meg,hány előnytelen külsejű ember van,akinek viszont dumája és önbizalma révén kiterjedt baráti körre sikerült szert tennie,bulizik,él,csajozik.Azért,mert szerte élni,,és jól érzi magát a bőrében.Ez bármilyen hihetetlen,de nagyon sokat jelent.
2014. ápr. 13. 14:35
 12/13 anonim ***** válasza:
*jav.: szeret élni
2014. ápr. 13. 14:37
 13/13 anonim ***** válasza:
A kisugárzáson is sok múlik,fejlesztened kéne.Ill. beszédtémákat gyűjtened,humorosabbnak lenned.
2014. ápr. 13. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!